Απαγορεύονται τα «πάρε – δώσε» με τους υβριστές του Ιβάν και του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Μπούζας14 Μαΐου 2021

INFO: Συναντήσεις και συμπλεύσεις ακόμη και «συμπτωματικές» με τους συκοφάντες και εκτελεστές συμβολαίων, που έστησαν την ληστεία ενός τίτλου με το κολάρο του προπονητή τους και επιδίωξαν να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ με την ελεεινή συνομωσία της πολυιδιοκτησίας, δεν τις αποδέχεται και δεν τις επιτρέπει ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Δεν έχω λόγους να αμφισβητήσω την είδηση, που ομολογουμένως με ξάφνιασε και η οποία αναφερόταν στη «συνάντηση» εκπροσώπου του ΠΑΟΚ με αντίστοιχο του Ολυμπιακού, οι οποίοι «τα είπαν μια χαρά», διαπιστώνοντας ότι συμφωνούσαν μάλιστα και απόλυτα σε ένα θέμα που αφορούσε την ΕΠΟ. Αν δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω την εγκυρότητα της συγκεκριμένης είδησης, αντίθετα έχω πολλούς λόγους που με υποχρεώνουν να αντιδράσω και να πάρω θέση, διευκρινίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν έχω την φιλοδοξία να πείσω εκείνους που πολύ βιαστικά δικαιολόγησαν την «συνεύρεση», χαρακτηρίζοντας τη ρεαλιστική προσέγγιση και... αντάμωμα που συνέφερε και τις δύο πλευρές. Και κάτι ακόμη: Στη συγκεκριμένη περίπτωση και σε ότι αφορά τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με έναν σύλλογο που επί δεκαετίες αγωνίζεται να σβήσει από τον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου με όποιον αθέμιτο τρόπο μπορεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ακόμη και «συμπτωματικές»... επαφές και συνομιλίες, πολύ περισσότερο και ανακοινώσεις συμφωνιών και συμπλεύσεων, προκαλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ. 

Αλήθεια υπάρχει «τρόπος» να διαγραφούν τα όσα και τόσα εγκληματικά που μετράει σε βάρος του ο ΠΑΟΚ; Τα οποία ουδέποτε διαγράφηκαν. Ο βόθρος του λιμανιού και τα ξεράσματα της ερυθρόλευκης προπαγάνδας με τη χολή και το μίσος που εξέμεσε εναντίον του Ιβάν λησμονήθηκαν; Οι συκοφαντίες, τα πανό με τις αθλιότητες, οι λοιδορίες και η λάσπη πάνω στον ανεπιθύμητο «Ρώσο» ξεχάστηκαν; Έσβησε το θέατρο με το κολάρο του καραγκιόζη τεχνικού που στοίχισε έναν τίτλο στον ΠΑΟΚ; Ακόμη δεν έκλεισε τον κύκλο της η πλέον άθλια συνομωσία της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, η περιβόητη κατασκευή του μορφώματος της πολυιδιοκτησίας, που την εμπνεύστηκε και την έστησε η ομάδα του συνομιλιτή του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ. 

Είναι αλήθεια κάποιες φορές πως οι ΠΑΟΚτσήδες αναρωτιούνται αν ο Σαββίδης ενημερώνεται για όσα άθλια και ανομολόγητα σε βάρος του φιλοξενούνται ενορχυστρωμένα από όλα τα ΜΜΕ που ελέγχει το λιμάνι. Όπως επίσης θα αναρωτιούνται και για την αφωνία της διοίκησης στις επιθέσεις που δέχεται τόσο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, όσο και ο σύλλογος από παράγοντες τους οποίους παρουσίασαν στον Ιβάν ως πολύτιμους φίλους και συμβούλους. Η περίπτωση του Αλέξη Κουγια τα λέει όλα. Το ποιοι έκαναν το συνοικέσιο, μπορεί να έχουν λόγους να κρύβονται, όμως το πάθημα τους ελπίζουμε να τους έχει γινει μάθημα. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι γενναίοι του ΠΑΟΚτσήδικου ρεπορτάζ και βγαίνουν μπροστά βάζοντας το κεφάλι τους στον ντορβά και αδιαφορώντας για το οποιοδήποτε κόστος, υπερασπίζονται τον σύλλογο και το κύρος του. 

Επί του προκειμένου, ασφαλώς και θα υπάρξουν υποστηρικτές οι οποίοι θα επιχειρήσουν να δικαιολογήσουν την σύμπλευση και θα την χαρακτηρίσουν ρεαλιστικό προσανατολισμό. Θα κάνουν όμως ένα μεγάλο λάθος. Εδώ δεν πρόκειται για μια ρεαλιστική προσέγγιση αλλά για μία συμπτωματική (;) διαστροφική συνεύρεση. 

Συνοψίζοντας θα συμβουλεύαμε τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ πριν από κάθε ενέργεια τους να σκέφτονται λίγο περισσότερο. Επαφές και διάλογοι με εκπροσώπους συλλόγου που υπήρξαν ασεβείς, βλάσφημοι, επίχειρησαν και συνεχίζουν να επιχειρούν και να κατασκευάζουν σενάρια αποσυντονισμού και αποσάθρωσης του ΠΑΟΚ, δεν επιτρέπονται. Ο αξιακός κώδικας της προσφυγιάς και το DNA του ΠΑΟΚτσή το απαγορεύουν. Τις μπάρες στα Τέμπη τις έβαλαν έχοντας απόλυτο δίκιο οι οργισμένοι και χιλιοαδικημένοι ΠΑΟΚτσήδες. Άλλωστε κάποιοι που έχουν συνηθίσει γονυκλισίες και αναζητούν υποτακτικούς ασπόνδυλους θα δυσκολευτούν να βρουν στην Τούμπα τέτοιο προϊόν. «Δωσίκωλοι» στην Τούμπα δεν υπάρχουν. Τον χαρακτηρισμό τον δανείστηκα από τον Σαλονικιό συγγραφέα Σκαμπαρδώνη και δεν αφορά τη συγκεκριμένη συνάντηση και σύμπλευση που μας απασχόλησε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.