Απαγορεύονται οι απώλειες βαθμών για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2020

Μετά την ευρωπαϊκή δοκιμασία του στη Γρανάδα και με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις εντός συνόρων υποχρεώσεις του δοκιμαζόμενος στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον επικίνδυνο Παναιτωλικό.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητες επιλογές, ειδικά στοιχήματα, fantasy τουρνουά και όχι μόνο!

Ο Δικέφαλος θέλει να αποφύγει νέα απώλεια βαθμών με το 1.57 του διπλού να είναι βασική επιλογή και το G/G στο 1.93 να προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ καθώς φέτος ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία του σε τρεις από τους πέντε αγώνες του.

Η νίκη της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα σε matchcombo (συνδυασμός 2 και G/G) δίνει 3.45 και αυτή με ανατροπή του σκορ 7.90.

H Stoximan δίνει τη δυνατότητα και της επιλογής σκορ πολλαπλών επιλογών με το 1-2, 1-3, 1-4 να συνοδεύεται με το ελκυστικό 4.45.

Επιστροφή για τον... λαβωμένο Άρη

Ο Άρης θέλει να μείνει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκα αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης και των απουσιών παικτών του λόγω κορωνοϊού.

Γι' αυτό άλλωστε το λόγο η νίκη των κιτρίνων έχει υψηλή απόδοση 1.91 ενώ πολύ ελκυστική είναι η απόδοση του G/G με 2.15 καθώς οι κίτρινοι στο «Βικελίδης» έχουν δεχτεί γκολ και στους δύο αγώνες που έδωσαν. Στον μοναδικό εντός έδρας αγώνα που κράτησαν το μηδέν στην εστία τους, αντιμετώπισαν τον αδύναμο Απόλλωνα Σμύρνης στα Γιάννινα.

Αναμένεται να τιμηθεί και το Over στο 2.45 ενώ το matchcombo της νίκης του Άρη με G/G δίνει 4.80.

Μοιάζει εύκολο το έργο της ΑΕΚ, θα είναι;

Μετά τον μεγάλο αγώνα με τη Λέστερ, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα τον ΟΦΗ.

Η Ένωση είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη (1.42) αλλά ο πάντα επιθετικός αντίπαλός της κάνει τις επιλογές του Over (1.75) και του G/G (2.00) να μοιάζουν πολύ πιθανές.

Το ημίχρονο/τελικό (1/1) με την ΑΕΚ να προηγείται δηλαδή από το πρώτο 45λεπτο έχει απόδοση 2.10.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | KEΘEA: 210-9237777 | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ EKΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.