Απ’ όπου να την πιάσετε… λερώνεστε!

Αρις Νικολάκης01 Φεβρουαρίου 2020

Βοά ο τόπος πως ο ΠΑΟΚ – ως ενιαίο σύνολο, επιμένουμε – απορρίπτει και δη μετά βδελυγμίας την υποκριτική θέση της νυν Κυβέρνησης. 

Δεν δέχεται καν κουβέντα Την… φτύνει κατάμουτρα! Εάν μας επιτρέψτε την αγοραία έκφραση. Εν τούτοις εμμένουν οι διαστρεβλωτές της αλήθειας, να τσιρίζουν περί εύνοιας της νυν Κυβέρνησης προς τον ΠΑΟΚ. Τι δεν καταλαβαίνουν; Αν και πιστεύουμε ακράδαντα… Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Για να εκβάλλουν έτσι ανηλεώς οι οχετοί τους τα λύματα τους.

Δεν φθάνουν πάντως, αυτοί. Υπάρχουν κι οι ντεμέκ κι όψιμοι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ… Οι της τέως (συγ)Κυβέρνησης. Αυτοί όταν το δικό τους καθεστώς αφαιρούσε από τον ΠΑΟΚ το δικαίωμα, να παίξει στα ίσια τον τίτλο το 2018 είχαν πιεί το αμίλητο νερό. Και τώρα πίνουν γάργαρο νερό…

Το άκρον άωτον της υποκριτικής! Σε μία υπόθεση… Σε μία σκευωρία… Σε μία συνωμοσία πολιτικών κι αθλητικών εξουσιών με στόχο τον Πρωταθλητή και Κυπελλούχο.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε, δεν έχει και δε θα έχει ανάγκη πολιτικής στήριξης. Δεν την είχε επί (συγ)Κυβέρνησης. Δεν έχει κι επί νυν Κυβέρνησης. Η πολιτική, την οποία εκφράζουν πολιτικοί έχουν ανάγκη στήριξης του ΠΑΟΚ. Δεν το λέμε εμείς. Το λένε όσοι παρελαύνουν από την Τούμπα προεκλογικά!

Η ειλικρίνεια στην πολιτική εκφράζει δύναμη. Η υποκρισία, αδυναμία. Μήτε αυτό το λέμε εμείς. Το διαβάσαμε – θυμόμαστε – σε κάποιες αναφορές του Βλάντιμιρ Ίλιτς Λένιν στα χρόνια που δεν ακούγαμε απλά. Διαβάζαμε κιόλας, για να μάθουμε. Και να κρίνουμε. Στα χρόνια που το κουτόχορτο ήταν είδος εν ανεπαρκεία!

Ο ΠΑΟΚ… Και να λέμε την πάσα αλήθεια, ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη χάλασε την ησυχία σε όλα τα επίπεδα του Πειραιά και της Αθήνας. Από εκεί που είχαν το ένα πόδι πάνω στο άλλο κι ήλεγχαν τα πάντα. Από εκεί που ήξεραν πως Ελλάδα είναι Αθήνα και Αττική μαθαίνουν πως Ελλάδα είναι κι η Μακεδονία κι η Θράκη.

Έτσι λοιπόν, τρέχουν και δεν προλαβαίνουν! Καθώς δε, αγωνιστικά οι παράγκες γκρεμίστηκαν… Αγωνιστικά τρώνε την σκόνη του ΠΑΟΚ. Πώς να τον φθάσουν και να τον ανατρέψουν; Εξωαγωνιστικά!

Έτσι απλά, εξυφάνθηκε αυτή η συνωμοσία! Κι εξελίσσεται ως μία υπόθεση – την οποία απ’ όπου να την πιάσετε , λερώνεστε - για την ουσία της οποίας κουβέντα δεν κάνουν οι συνωμότες. Δεν την αγγίζουν. Καίει, βλέπετε. Φοβούνται μήπως καούν.

Τσιρίζουν για το πόρισμα της ΕΕΑ. Σε αυτό – λένε πως – στηρίζουν τις αναφορές τους. Ποιο πόρισμα; Το είδαν; Το διάβασαν; Το γνωρίζουν. Μέχρι την ώρα της κατάθεσης της σημερινής μας – ταπεινής πάντα – άποψης μας το … μαγείρεμα του πορίσματος, δεν είχε ολοκληρωθεί! Τέσσερεις ημέρες , ήτοι μέχρι εχθές, μαγειρευόταν. Μην σας εκπλήσσει. Ακόμη και με το τόσο μαγείρεμα… Δεν τρωγόταν!

ΥΓ 1 : Άρχισαν τα χοντρά μαχαιρώματα στην ΕΕΑ! Τα χοντρά… καρφώματα, για να ακριβολογούμε περί της υπόθεσης την οποία απ’ όπου κι εάν πιάσετε… Λερώνεστε. Βρωμάει και ζέχνει! Ε, ρε τι έχουμε, να ακούσουμε τώρα, πού σφίγγουν οι… γλουτοί.. Θα καεί το πελεκούδι στο «μέτωπο» της ΕΕΑ.

ΥΓ 2 : Και να μην ξεχνιόμαστε! Έχει αγώνα την Κυριακή, ο ΠΑΟΚ. Αγώνα πολλαπλής έννοιας. Και πάει για αποτέλεσμα πολλαπλών χρήσεων. Η πρωτιά του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα – βλέπετε - είναι κακό σπυρί στον… γλουτό τους! Και τούς είναι ανυπόφορο…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.