Αουγκούστο: Θέλει να ζήσει το όνειρο, ανάβει το πράσινο ο Λουτσέσκου

Γιώργος Ζαΐρης05 Ιουλίου 2021

Το όνειρο κάθε αθλητή είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό θέλει να ζήσει ο Αουγκούστο που κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα της Βραζιλίας και θέλει να ταξιδέψει στο Τόκιο. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η κλήση του δεν έκρυψε τη χαρά του. Φρόντισε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία με την φανέλα της «Σελεσάο» και ευχαρίστησε τον Θεό για την κλήση λέγοντας χαρακτηριστικά πως το όνειρο που είχε από παιδί έγινε πράξη. 

Ο Αουγκούστο επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι προφανές πως θα ζητήσει από τον Λουτσέσκου την άδεια να πάει στο Τόκιο στο σημερινό τετ α τετ που θα έχουν και ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να του την δώσει. Εχει τη διακριτική ευχέρεια να αρνηθεί την κλήση, δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να το κάνει γι' αυτό και θα ζητήσει να ταξιδέψει με την Βραζιλία. Αν τελικά συμβεί αυτό τότε στην χειρότερη περίπτωση θα είναι πίσω στην Ελλάδα στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Αυγούστου. 

Στις 7 Αυγούστου είναι ο μεγάλος τελικός του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου. Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής Βραζιλίας είναι με αντίπαλο την Γερμανία στις 22 Ιουλίου στις 14:30. Ακολουθεί το ματς απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού στις 25 Ιουλίου στις 11:30 και ο τελευταίος αγώνας της φάσης των ομίλων είναι απέναντι στην Σαουδική Αραβία στις 28 Ιουλίου στις 11:00. 

Εφόσον περάσει η Βραζιλία στην επόμενη φάση θα παραταθεί και η απουσία του Αουγκούστο από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον η Βραζιλία μείνει ως και τον τελικό στο Τόκιο ο Αουγκούστο δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference στις 5 Αυγούστου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.