Αουγκούστο: «Με βοήθησε πολύ ο Γκαρσία, μου μιλούσε συνέχεια»

Γιώργος Ζαΐρης25 Απριλίου 2021

Μετά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και ο Ντάγκλας Αουγκούστο μιλάει για τον τρόπο που ο Πάμπλο Γκαρσία γύρισε τον διακόπτη στην αγωνιστική του κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova μετά το ντέρμπι:

Για το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα: «Δεν κάναμε κακό παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Αμυντικά κρατήσαμε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε αγώνα».

Για την αγωνιστική άνοδο του ίδιου: «Πραγματικά τον τελευταίο καιρό νιώθω καλά και πρέπει να συνεχίσω ακόμη καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται. Ο προπονητής με βοήθησε αρκετά, μου μιλούσε συνέχεια και εγώ συνέχισα να δουλεύω σκληρά και πρέπει να χτίσω πάνω στα θετικά παιχνίδια που έχω κάνει και να συνεχίσω έτσι».

Για την συνάντηση του με τον πρώην συμπαίκτη του, Μαουρίσιο: «Ο Μαουρίσιο είναι καλός μου φίλος έξω από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά από την στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο ο καθένας κοιτάει την ομάδα του, είναι φυσιολογικό αυτό».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ: «Σίγουρα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι έχουμε το προβάδισμα, αλλά δεν πρέπει να μας παγιδεύσει αυτό. Πρέπει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό που είναι και ο μεγάλος μας στόχος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.