Αοσμαν: «Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στην άμυνα και για αυτό βγήκαμε τόσο πολύ στην επίθεση»

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ιωνικού, Αϊας Αοσμαν, και μίλησε για το γκολ που πέτυχε στη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, την αλλαγή φιλοσοφίας, ξεχώρισε 2-3 ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ενώ μίλησε για τους στόχους της ομάδας της Νίκαιας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα αλλά ήταν καλή ομάδα. Ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει συνέχεια, Είχαμε κάνει καλά παιχνίδια και νωρίτερα αλλά δεν είχαμε πάρει τις νίκες».

Για την αλλαγή συστήματος και φιλοσοφίας: «Μια αιτία με την αλλαγή ήταν με το σύστημα, πλέον παίζουμε 3-5-2 ενώ με τον Αρη παίζαμε 4-1-4-1, είχαμε αναλύσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ξέραμε ότι είχε πρόβλημα στην άμυνα και για αυτό βγήκαμε τόσο πολύ στην επίθεση, θα μπορούσε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το ματς, στο τέλος είχαμε και τύχη».

Για τον ΠΑΟΚ που τους δυσκόλεψε περισσότερο: «Ο Ζίφκοβιτς είναι καλός ποδοσφαιριστής μου άρεσε πολύ, ο Μπίσεσβαρ είναι εξίσου καλός αν και χτες δεν ήταν πολύ καλός, ο Κούρτιτς επίσης είναι καλός ποδοσφαιριστής».

Για τους στόχους του Ιωνικού: «Υπάρχουν παιχνίδια που παίζουμε καλά αλλά δεν παίρνουμε αποτελέσματα χτες η τύχη επανήλθε και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Το ποδόσφαιρο είναι το παρόν, το μυαλό μου είναι στον Ιωνικό. Δεν ξέρω τι θα προκύψει στο μέλλον».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.