ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου: Τα καλύτερα έρχονται για τους «πράσινους»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2022

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η χρονιά για την ομάδα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου αφού οι «πράσινοι» μετά από οκτώ αγώνες στον 1ο όμιλος της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΜ απολαμβάνουν δίκαια την κορυφή με 19 βαθμούς (18-8 τα γκολ). 

Αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο και με μια εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών αποχαιρετούν το 2022 και στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως τα καλύτερα έρχονται για τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου. Οι παίκτες του Σταύρου Βαγγελόπουλου παρουσιάζοντας και πάλι ένα καλοδουλεμένο αγωνιστικό σύνολο επικράτησαν άνετα με 4-1 των Κανονιέρηδων κερδιζοντας παράλληλα το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο με σκόρερ τους Μιμικόπουλο Γ. (3), Σπυράκο/ Δανιηλίδη (89΄).  

Η σύνθεση των πρωτοπόρων στον τελευταίο αγώνα για το 2022 ήταν η εξής: Χαμαλίδης, Ταχτατζόγλου, Μανόλης Π, Χατζημιχαήλ, Μιμικόπουλος Θ, Σωτηράκογλου, Καλαιτσίδης, Μανόλης Ζ, Μιμικόπουλος Γ, Μπιτσικόπουλος, Υψηλός. Ακόμα έπαιξαν: Σπυράκος, Αλί, Ντότσι, Σοφοτάσιος, Κουρούπης.  

“Χαμηλά το κεφάλι”

Ο προπονητής του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου Σταύρος Βαγγελόπουλος αναφερόμενος στη νίκη κράτησε χαμηλούς τόνους, τονίζοντας και πάλι τη σημασία της σκληρής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα: 

«Κλείνοντας την μισή αγωνιστική περίοδο πιστεύω σαν ομάδα είμαστε εκεί που μας αξίζει, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και δουλεύουμε σκληρά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να είμαστε στις υψηλές θέσεις. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία».

Μέσα σε όμορφο και οικογενειακό κλίμα ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του τμήματος ποδοσφαίρου, αλλά και των Ακαδημιών. Μακριά από το…άγχος των αγωνιστικών χώρων διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές, φίλοι και συγγενείς απόλαυσαν μια μοναδική βραδιά με μουσική και κέφι ενώ δεν έλειψαν και οι ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.