ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου: Να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται (δηλώσεις)

Metrosport Team25 Αυγούστου 2022

∆υνατός αναµένεται να είναι ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου και στο νέο Πρωτάθληµα της Α’ κατηγορίας.

Η περσινή οµάδα συνεχίζει πλην του Βασίλη Μπαγιόπουλου που θα αναχωρήσει για το εξωτερικό ενώ έγιναν και κάποιες προσθήκες για να ενισχύσουν περαιτέρω το ρόστερ. Η προετοιμασία συνεχίζεται υπό τις οδηγίες του Σταύρου Βαγγελόπουλου και του συνεργάτη του Χρήστου Τσαρτσαρή. Ο Σταύρος Βαγγελόπουλος για το νέο Πρωτάθληµα επισήµανε: 

«Να έχουµε καλή χρονιά µε υγεία και τα παιδιά να είναι µαχητές. Όπως κάθε χρόνο η οµάδα θα απαρτίζεται από παιδιά της περιοχής. Στόχος είναι να παίζουµε καλό ποδόσφαιρο και όσο πιο ψηλά φτάσουµε». Ο γενικός γραµµατέας του ΑΟΚ Παναγιώτης Κουρούπης για τον φετινό ΑΟΚ είπε: «Η οµάδα θα στηριχθεί σε δικά της παιδιά από την τοπική κοινωνία και µε δύο τρεις προσθήκες από τη γύρω περιοχή. Στόχος είναι η οµάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και ότι καλύτερο προκύψει. Το σύνολο θα είναι νεανικό, ο προπονητής προσπαθεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό θέλουµε και εµείς.

Το πρωτάθληµα φέτος θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Ο Ολυµπιακός Κυµίνων βάζει από τώρα στόχους πρωταθλητισµού, υπάρχει ο ΠΑΟ Κουφαλίων και η Οµόνοια Σίνδου οµάδες που χρόνια κυριαρχούσαν σε µεγαλύτερες κατηγορίες. Εµείς έχουµε χαµηλά τη µπάλα και ότι προκύψει. Οσον αφορά την ακαδηµία ο κορωνοιός µας πήγε πολύ πίσω. Πιστεύω φέτος θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγµατα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.