ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου: Κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2022

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προχώρησαν οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (Αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ). Κατανοώντας τις δυσκολίες που υπάρχουν και αυτές τις ημέρες, αλλά και την ανάγκη για συγκεκριμένα είδη που χρειάζονται συνάνθρωποί μας, αντιπροσωπεία αθλητών του ΑΟΚ, προπονητής και διοίκηση επισκέφτηκαν το ίδρυμα Άγιος Στυλιανός. 

Εκεί παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός μπορεί και οφείλει να δείχνει κι άλλους δρόμους πέρα αυτών των αγωνιστικών χώρων. Ο κύριος Παναγιώτης Κουρούπης, γενικός γραμματέας του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος μιλώντας για αυτή την πρωτοβουλία τόνισε: 

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά παραμονές Χριστουγέννων, που επισκεφθήκαμε με αντιπροσωπεία αθλητών της ανδρικής μας ομάδας και τον προπονητή μας και παραδώσαμε τα είδη, που συγκεντρώθηκαν στο ίδρυμα ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ. Να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνεισφέραν στην πρωτοβουλία μας και τον κύριο Πασσάδη Σπυρίδων για την θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξαν. Να ευχηθώ σε όλους ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας και ευτυχισμένο το νέο έτος!».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.