«Ανυπομονούν οι παίκτες του Ηρακλή να επιστρέψουν στα γήπεδα»

Δημήτρης Καλαϊτζής24 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και μέλος της διοίκησης του Ηρακλή, Γιώργος Γεράκης και αναφέρθηκε στην επίσκεψη-βοήθεια που έγινε από ανθρώπους της ομάδας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και σε τι στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με χορηγούς που θέλουν να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια. 

Παράλληλα, εξέφρασε και τη θέληση που έχουν οι παίκτες του Γηραιού να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους για να πετύχουν τον στόχο τους!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη βοήθεια στο «Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Η διοίκηση σε συνεργασία μαζί με φιλάθλους του Ηρακλή δώσαμε χείρα βοηθείας στο Χαμόγελο του Παιδιού. Πάρα τις δυσκολίες που περνάμε, πρέπει αυτές τις μέρες να βοηθάμε ένα παραπάνω».

Για την προσέγγιση στην ΑΓΕΤ:

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε κρούση στην ΑΓΕΤ και μετά τις γιορτές θα έχουμε μεγαλύτερες εξελίξεις και συμφωνίες με χορηγούς που θα βοηθήσουν τη νέα μας προσπάθεια. Κάτι καλό θα βγει στο μέλλον, παρά τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ελπίζουμε να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό στα γήπεδα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Μιλάμε καθημερινά με τα παιδιά κι αυτό που ματς αναφέρουν είναι ότι ανυπομονούν να ξανά αγωνιστούν. Και ο προπονητής από την πλευρά του περιμένει να τους δει για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.