«Ανυπομονούν οι οπαδοί της Τουλούζ να δουν τον Τσιγγάρα»

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο Γάλλος δημοσιογράφος, Ζουλιέν Μπαλιντάς και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Χάρη Τσιγγάρα στην Τουλούζ, τονίζοντας ότι οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας ανυπομονούν να το δουν στο γήπεδο.  

‘’Πολύ καλή εξέλιξη για την Τουλούζ η μεταγραφή του Τσιγγάρα. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα ενισχύσει την ομάδα στο κέντρο. Αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Θεωρώ δύσκολα να αγωνιστεί στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Κλερμόν, αλλά σύντομα θα ενσωματωθεί και θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο κόσμος δεν ξέρει τον Τσιγγάρα και είναι ανυπόμονος να τον δει. Ο Μοντανιέ τον έχει ανάγκη. Ψάχνει να βρει μια σταθερή επιλογή στο κέντρο και ο Τσιγγάρας θα έχει την ευκαιρία του. 

Η Τουλούζ πριν καταλήξει στον Τσιγγάρα έκανε προσπάθειες να αποκτήσει παίκτες από τη δεύτερη κατηγορία της χώρας, αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου δεν κατέληξε σε κάποια συμφωνία. Από τότε που ανέλαβαν την ομάδα οι Αμερικανοί κοιτούν πολύ την αγορά στο εξωτερικό και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει 16 εθνικότητες στο ρόστερ της. Η ιδιοκτησία παίρνει παίκτες από άλλες χώρες και τους εξελίσσει’’.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.