Αντύπας: «Φίλος μου ο Τριμμάτης - Γράφει και στίχους, μου έδωσε ένα τραγούδι να το ερμηνεύσω»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αντύπας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής με το γνωστό κέφι που τον διακρίνει και την αγάπη του για τον Άρη, τοποθετήθηκε αναφορικά με την επικοινωνία που έχει με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Νικόλαο Τριμμάτη, τη συνεισφορά του για το νέο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων», ενώ αποκάλυψε και το... κρυφό ταλέντο του κ. Τριμμάτη για τη μουσική και τους στίχους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για τον κ. Τριμμάτη και τους στίχους του τραγουδιού που θα βάλει ο ίδιος τη μουσική: «Ζήτα μου συγγνώμη, θα αλλάξω γνώμη κα θα αλλάξω γνώμη στο επόμενο λεπτό. Ζήτα μου συγγνώμη, να σου πω ακόμη πως είσαι εσύ για εμένα το άλλο μου μισό. Ρεφρέν, ''Κάθε φωτιά έχει καπνό, και κάθε αγάπη πόνο και το φεγγάρι ουρανό και εγώ εσένα μόνο».

Ενώ πρόσθεσε: «Γράφει και τραγούδια σε ένα μαγαζί που τρώγαμε και μου έδωσε τους στίχους να τους κάνω εγώ τραγούδι, δεν θα γράφει μόνο ο Μαρινάκη τραγούδια. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, έχουμε φάει 2-3 φορές, του είπα ότι είμαι... τρελοαρειανός και γίναμε καλύτεροι φίλοι μετά. Με την παρουσία του και τη βοήθεια του, θα γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα».

Για το γήπεδο του Άρη: «Περιμένω να βρεθούμε ξανά, αλλά πιστεύω θα γίνει μία γηπεδάρα, αγαπάω πολύ τον Νίκο και τον κ. Καρυπίδη, αλλά πιστεύω θα βάλει ο Τριμμάτης το λιθαράκι του».

Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Με κάλεσαν στο γήπεδο την Κυριακή αλλά λόγω συναυλιών, δεν μπορώ καθώς μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου έχω κλείσει συναυλίες αλλά θα ήθελα πολύ να βρίσκομαι στο γήπεδο για το ντέρμπι και το περιμένω με μεγάλη αγωνία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.