Αντύπας: «Είναι στα χάι του ο Άρης, θα τους σκίσει όλους!»

Metrosport Team22 Ιουλίου 2022

Μετά την χθεσινοβραδινή... «καταιγίδα» από γκολ του Άρη, ο Αντύπας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στην Σέντρα» και τον Metropolis 95.5 για να μιλήσει για την αγαπημένη του ομάδα που όπως είπε χαρακτηριστικά «είναι στα χάι της».

Για τον αγώνα με την Γκόμελ
: «Εκπληκτική εμφάνιση. Τους τρέλανε με εκπληκτικό ποδόσφαιρο και σφράγισε την πρόκριση άξια. Μπορούσαμε να βάλουμε και 6 και 7 γκολ. Πανηγύρισα σε όλα τα γκολ, αν και ανησύχησα όταν έγινε το 0-1 μη πάθουμε πάλι τα ίδια με άλλες χρονιές. Πιστεύω και το δεύτερο ματς θα λήξει 2-0 ή 3-0.»

Για το Λέφσκι-ΠΑΟΚ
:«Βατερλό στην Σόφια, θα κάνει πολύ δύσκολο αγώνα για να περάσει.» 

Για το πως βλέπει τον Άρη να πηγαίνει φέτος: «Πιστεύω θα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Θα τερματίσει από 2ος έως 4ος. Θα κυνηγήσει το κύπελλο και νομίζω πως έιναι η σειρά του να το πάρει. Αδικία που δεν το πήρε τόσα χρόνια. Ειδικά ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό, ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου.

Για το ποιό τραγούδι ταιριάζει στην ομάδα: « Το "είμαι στα χάι μου". Θα τους σκίσει όλους ο Άρης φέτος.»

Για την επαφή του με τον Καυρπίδη και τα... σχέδια του σε περίπτωση που ο Άρης μπει στους ομίλους:
« Επικοινώνησα χθες με τον Καρυπίδη, του ευχήθηκα για τα καλύτερα που έρχονται. Έχουμε επαφές, είναι δυνατός. Αν μπει ο Άρης στους ομίλους, θα του μιλήσω για να κανονίσουμε συναυλία στο Κλεάνθης Βικελίδης θα το γεμίσουμε!. Δεν θέλω ούτε ευρώ.»

Για την.. αποτυχία του σχετικά με τα παιδιά του: «Δεν κατάφερα να τα κάνω Αρειανάκια. Γίναν όλοι Παναθηναϊκοι λόγω της διαμονής στην Αθήνα. Μόνο εγώ είμαι Άρης.»



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.