Αντσελότι: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, ίσα ίσα μου τα έλυνε»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Πολύ μεγάλος... ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την στάση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εθνική Πορτογαλίας αλλά και όσα έχουν ακουστεί για τον ίδιο και την σχέση του με τον Φερνάντο Σάντος. Ενώ σε συνέχεια όσων είχαν ακουστεί σήμερα άρχισε να διαρρέει η πληροφορία ότι ο 38χρονος σταρ θα έφευγε από το τουρνουά κάτι που διέψευσε ο ίδιος με ανάρτηση του. Ένας πρώην προπονητής του Πορτογάλου σούπερ - σταρ ο Κάρλο Αντσελότι έσπευσε να τον υπερασπιστεί σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στην «Corriere dello Sport» ο Ιταλός κόουτς ανέφερε: «Τον είχα μαζί μου για δύο χρόνια και δεν μου δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα. Μάλιστα τα έλυσε. Ένας παίκτης που σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ανά παιχνίδι δεν μπορεί να είναι πρόβλημα. Ο Κριστιάνο είναι ένας αθλητής που προπονείται καλά και είναι πάντα προσεκτικός. Για μένα ήταν εύκολο να το διαχειριστώ ».
Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ελβετία και την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας μετά τα όσα είχαν συμβεί. «Δεν είδα το παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Μάλλον είναι καλά και νιώθει σαν 20χρονος, αλλά το σώμα του μπορεί να μην δώσει τις απαντήσεις που ψάχνει.» Ενώ συμπληρώνοντας είπε: «Πάντα φρόντιζε τον εαυτό του, αλλά ο ανταγωνισμός στην εθνική ομάδα είναι δυνατός. Αν το καλοσκεφτούμε, ακόμα και κάποιος σαν τον Ραφαέλ Λεάο ξεκινάει στον πάγκο».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.