Αντσελότι: «Δεν θα κάνουμε άλλες μεταγραφές, είμαστε μια χαρά»

Metrosport Team17 Ιουλίου 2022

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά προετοιμασίας, Soccer Champions Tour, ο Κάρλο Αντσελότι μεταξύ άλλων ενημέρωσε τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης πως δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές.

Τσουαμένι και Ρούντιγκερ θα είναι τα μοναδικά μεταγραφικά αποκτήματα του φετινού καλοκαιριού για τους Μαδριλένους με το βάρος να πέφτει μόνο στις αποχωρήσεις από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ιταλού προπονητή, ο οποίος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με τους δύο νεοαποκτηθέντες.

O Αντσελότι, παρά την αποχώρηση των Ίσκο, Μαρσέλο, Γιόβιτς και Μπέιλ θεωρεί πως το κλαμπ δεν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση.

«Δεν θα αποκτήσουμε κανέναν άλλο παίκτη, είμαστε μια χαρά. Ο Ρούντιγκερ και ο Τσουαμένι δίνουν πολύ ποιότητα στο ρόστερ και ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να βρούμε στις θέσεις τους. Ο Ρούντιγκερ είναι τρομερός, όπως και ο Τσουαμένι, ο οποίος είναι νεαρός και έχει πολλές προοπτικές.»

Προτάθηκε ο Σανέ 

Μεταγραφολογία χωρίς να είναι παρούσα η Ρεάλ Μαδρίτης δεν γίνεται. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο ατζέντης του Λερόι Σανέ έχει προτείνει τον παίκτη του στην «Βασίλισσα», ωστόσο όπως επιβεβαιώνει η Marca, αυτό δεν αλλάζει την απόφαση των Μαδριλένων να μην αποκτήσουν κάποιον άλλο παίκτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.