Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Ο διψήφιος αριθμός γκολ μετά από πέντε χρόνια

Metrosport Team22 Μαρτίου 2021

Δεν διαφωνεί κανείς ότι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος φορ άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό και στο 89' με το δεύτερό του τέρμα κλείδωσε τη νίκη. Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός έφτασε τα 10 γκολ τη φετινή σεζόν, επίδοση που είναι μία από τις καλύτερες της καριέρας του.

Η τελευταία φορά που ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είχε φτάσει σε διψήφιο νούμερο στα γκολ ήταν τη σεζόν 2015/16 με τη φανέλα της Παρτίζαν, όταν είχε 12 γκολ σε 27 αγώνες και είχε μοιράσει και οκτώ ασίστ σε προκριματικά Champions League, Κύπελλο Σερβίας, Europa League και Πρωτάθλημα σε 2.240 λεπτά συμμετοχής.

Την τρέχουσα χρονιά ο Σέρβος εξτρέμ έφτασε τα 10 τέρματα μετά από 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει και επτά ασίστ στο ενεργητικό του σε 2.814 αγωνιστικά λεπτά.

«Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με δύο τέρματα. Ο Ζίβκοβιτς είναι στις κλήσεις της εθνικής Σερβίας για τους αγώνες με Ιρλανδία, Πορτογαλία και Αζερμπαϊτζάν και σίγουρα με αυτή την εμφάνιση γίνεται φαβορί για να ξεκινήσει ως βασικός», αναφέρει, εξάλλου, ένα από τα πολλά δημοσιεύματα στην πατρίδα του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.