Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Άλλη κλάση», οδηγεί τον ΠΑΟΚ σε κούπα!

Γιώργος Καστάνης11 Μαΐου 2021

Είναι πρωταγωνιστής, ο άνθρωπος των μεγάλων αγώνων, ηγέτης και σκόρερ μέσα στο γήπεδο και το δείχνει. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, είναι πρώτος σκόρερ στα πλέι οφ, με πέντε γκολ, στο σύνολο πέτυχε 14 ενώ μοίρασε και έξι ασίστ. Ο Σέρβος θέλει το Κύπελλο στη πρώτη του σεζόν με τον ΠΑΟΚκαι το δείχνει με εμφατικό τρόπο.

Δύο γκολ εναντίον της ΑΕΚ στα πλέι οφ, δύο εναντίον του Ολυμπιακό, ένα, προχθές, κόντρα στον Άρη, μαγικές ασίστ στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ στο ματς των πλέι οφ. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ο Γκαρσία από έναν παίκτη; Ο Αντρίγια, είναι ο παίκτης των μεγάλων αγώνων και φουριόζος, αδημονεί για τον μεγάλο τελικό στις 22 Μαϊου για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση ενός τροπαίου. Είναι μεταμορφωμένος στα πλέι οφ και ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο, βγάζει «φωτιές». Έχει δίπλα του, τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς (εμψυχώνει τους συμπαίκτες του συνεχώς), τον Γκαρσία, τον Σνάουτσνερ και όλο το τεχνικό επιτελείο. Και δηλώνει ευθαρσώς, πως ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το τρόπαιο. 

Αυτός ο παίκτης, αναγεννήθηκε στην Τούμπα, έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, συζητά για την επέκτασή του, όμως αυτή τη στιγμή, θέλει την κούπα, όπως και όλοι μέσα στην ομάδα και το δείχνει με εμφατικό τρόπο. Στην «κλάση» του Αντρίγια, βασίζεται και ο Γκαρσία, που θέλει παράλληλα όλο το σύνολο να παραμείνει ενωμένο για να πετύχει τον δεύτερο μεγάλο στόχο που έχει απομείνει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.