Αντρίγια Ζίφκοβιτς: «Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη»

Metrosport Team05 Φεβρουαρίου 2023

O Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στη NOVA για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Αρχικά απάντησε στο πώς τους διευκόλυνε στην προετοιμασία το γεγονός πως δεν είχαν ματς μεσοβδόμαδα: "Είμαστε επαγγελματίες, η δουλειά μας δεν είναι να ξεκουραζόμαστε, κάναμε προπονήσεις, είμαστε έτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη".

Ρωτήθηκε για το πώς προσεγγίζει το σημερινό ματς: "Περιμένω ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο για τη νίκη και για αυτό θα τα δώσουμε όλα γιατί θέλουμε να φύγουμε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο με τη νίκη. Πρέπει να είμαστε ομάδα, να παλέψουμε και έτσι θα έρθουν οι τρεις βαθμοί".

Αναφέρθηκε στο γεγονός πως σε ματς με θεωρητικά αδύναμους αντιπάλους δυσκολεύεται περισσότερο από όταν παίζει ντέρμπι: "Δώσαμε πολλά παιχνίδια και προετοιμαστήκαμε καλά σε όλα. Δεν έχουμε διαφορετική προσέγγιση είτε παίζουμε ντέρμπι είτε όχι. Παλεύουμε σε κάθε ματς. Αυτό θα κάνουμε και απέναντι στον Ολυμπιακό. Σκεφτόμαστε τη δική μας απόδοση και εκεί αφοσιωνόμαστε"

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.