Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Δώσαμε απαντήσεις»

Γιώργος Ζαΐρης22 Οκτωβρίου 2021

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο νικηφόρο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, μιλώντας στο PAOK TV ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του έδωσε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο λίγες μέρες μετά την ισοπαλία με τον ΝΠΣ στην Τούμπα: «Ναι, δώσαμε απαντήσεις.

 Γνωρίζαμε πως πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι στη φάση των ομίλων, δεν τα παρατήσαμε ποτέ και δείξαμε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι». Ο ΠΑΟΚ μετρά έξι συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετά την ήττα από την Μποέμιανς στο Δουβλίνο. 

Ο Σέρβος επιθετικός κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το νικηφόρο σερί από τη στιγμή που εντός έδρας έχει χάσει σημαντικούς βαθμούς: «Νομίζω πως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να μπαίνουμε με απόλυτη συγκέντρωση. Το κάναμε στη Δανία. Ξέραμε πως θα έχουμε απέναντι μας ένα δύσκολο αντίπαλο και έπρεπε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. 

Ετσι πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος είναι πολύ καλός και έπρεπε να τρέξουμε περισσότερο από ποτέ. Αποδείξαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε σε κάθε έδρα και δημιουργήσαμε καλές προοπτικές και για το επόμενο παιχνίδι». 

Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Γ. Καραϊσκάκης: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι ξέρουμε πως είναι ένα ντέρμπι πρέπει να μπούμε δυνατά να είμαστε ήρεμοι και πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.