Αντρέεφ: «Μόνο όφελος μπορούμε να έχουμε από τη σύγκρουση με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team18 Ιουνίου 2022

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας της Λέφσκι, Πλάμεν Αντρέεφ, παραχώρησε συνέντευξη στο DIEMA SPORT και αναφέρθηκε στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας του, με τον ΠΑΟΚ, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο γκολκίπερ των Βούλγαρων στην αρχή μίλησε για την προετοιμασία της Λέφκσι ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και τον ανταγωνισμό στη θέση κάτω από τα δοκάρια με τον αρχηγό της ομάδας, Νικολάι Μιχαΐλοφ: «Η ομάδα μου φαίνεται καλή, υπάρχει διάθεση στα αποδυτήρια. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα είμαστε καλύτεροι από την περσινή σεζόν. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι βασικός, θα δικαιολογήσω την ψήφο εμπιστοσύνης».

Για τις αναμετρήσεις με το Δικέφαλο, είπε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν αναμφίβολα η πιο δυνατή επιλογή. Μόνο όφελος μπορούμε να έχουμε από αυτή τη σύγκρουση. Το μεγαλύτερο ατού μας είναι η ομάδα και ο κόσμος μας, χωρίς αμφιβολία».

Ενώ στο τέλος τόνισε: «Νομίζω ότι όσο περισσότερο παίζουμε, τόσο το καλύτερο. Δεν έχουμε μιλήσει για το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα. Μπορείς να περιμένεις από τη Λέφσκι να μην φοβάται και να παίζουν ο ένας τον άλλον. Μπορούμε μόνο να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.