Αντωνόπουλος: «Στον ΠΑΟΚ βρίσκουν ταλέντα από χρυσάφι»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος, βετεράνος του ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό ΠΑΟΚ, τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου και τον δύσκολο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Εμείς θέλουμε με όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ να παίρνουμε χαρμόσυνα μηνύματα. Ή Λίνκολν δεν ήταν ανταγωνιστική ομάδα. Τα παιδιά θεώρησαν ότι μπορούσαν να καθαρίσουν εύκολα το παιχνίδι. Στον όμιλο τον δικό μας ο καλός ΠΑΟΚ μπορεί να τερματίσει στην 1η θέση. Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε μουδιασμένα στο πρώτο παιχνίδι με την Μποέμιανς, αλλά νομίζω ότι θα τα έχουν συζητήσει αυτά οι άνθρωποι της πρώτης ομάδας και θα έχουν καταλήξει, για να γίνει ο ΠΑΟΚ ακόμη καλύτερος» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Με την έλευση του κ. Λουτσέσκου πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Όλες οι ομάδες έχουν εμπλουτίσει το ρόστερ τους. Και εμείς αυτό επιθυμούμε. Εδώ και 5-6 χρόνια που ασχολούμαι με τις Ακαδημίες, βλέπω ότι όλοι μιλάνε για τα χρυσά παιδιά του ΠΑΟΚ, της Κ19 και της Β' ομάδας. Βρίσκουν ταλέντα από χρυσάφι. 

Νομίζω ότι πρέπει να παίρνουν χρόνο, αλλά ο κόουτς ξέρει. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν πάρει Έλληνες παίκτες από τον ΠΑΟΚ στο εξωτερικό. Πλέον, μεγάλοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για τα παιδιά μας και αυτό λέει πολλά».

Κατέληξε λέγοντας: «Πάντα στην Τρίπολη υπάρχουν δυσκολίες και θέλω να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο. Είναι δύσκολη έδρα, ο Αστέρας δεν τα παρατάει. Θα είναι σημαντικό για την επόμενη μέρα να έρθει μία νίκη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.