Αντωνόπουλος: «Προσθήκες και χρόνος για να κριθεί ο Γκαρσία»

Metrosport Team13 Απριλίου 2021

Για τις σκέψεις του Δουβίκα να πάει Ουτρέχτη, την εικόνα του ΠΑΟΚ, τους Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία μίλησε ο παλαίμαχος άσος, Γιάννης Αντωνόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Τάσο Δουβίκα: «Είναι ένα μικρό παιδί που δούλεψε πολύ. Το παιδί έχει το γκολ. Είναι θέμα δικό του και του μάνατζερ του που θέλει να πάει. Εδώ πολλές φορές ο κόσμος είναι πιο απαιτητικός και πιο δύσκολος για την ομάδα του ΠΑΟΚ θα είναι δίκοπο μαχαίρι για εκείνον. Εδώ έχουμε τον Σφιντέρσκι και τον αμφισβητούν. Είναι δύσκολο, λοιπόν, για το νεαρό. Έχει να αντιμετωπίσει δύο φορ πολύ καλά».

Για Σφιντέρσκι - Κρμέντσικ: «Ο καθένας κάνει διαφορετική δουλειά. Θέλω να μπαίνουν παίκτες που να σκοράρουν εύκολα καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα τυχερός στο σκοράρισμα. Ο Σφιντέρσκι βγαίνει έξω από την περιοχή, τρέχει, μαρκάρει, σκοράρει και ακούει τον προπονητή του». 

Για Πάμπλο Γκαρσία: «Με τις κατάλληλες προσθήκες και τον κατάλληλο χρόνο θα θωρακιστεί η ομάδα σε πολλά σημεία, αρχής γενομένης της άμυνας, και θα μπορούν μετά να τον κρίνουν ως προπονητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.