Αντωνίου: «Καμία ομάδα δεν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός δεν πείθει»

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Σωτήρης Αντωνίου, πρώην προπονητής της Λαμίας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μέχρι στιγμής εικόνα του πρωταθλήματος.

«Η εικόνα είναι σαφώς ότι οι ομάδες προσπαθούν ακόμη να βρουν τον εαυτό τους, γι' αυτό και όλα τα ματς είναι δύσκολα. Θα είναι διαφορετικό και πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα το φετινό. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα, μέχρι στιγμής, που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εχουν γίνει πολλές μεταγραφές στις πέντε πρώτες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός που δεν έχει βάλει τόσους πολλούς καινούργιους στην ενδεκάδα είναι πρώτος, έχει εξέλιξη από πέρσι. Αλλά γενικώς το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε πτώση, με μία ομάδα, τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Εναν Ολυμπιακό που, όμως, δεν πείθει.

Αυτός που θα κάνει περισσότερες γκέλες, σε ματς όπως του Ολυμπιακού με τον Βόλο, θα μείνει πίσω. Ηδη ο Παναθηναϊκός είναι τέσσερις πόντους μπροστά και ο ΠΑΟΚ θα τον προσπεράσει αν κερδίσει την Λαμία. Οπότε νομίζω ότι θα είναι πιο κοντά στον τίτλο όποιος δεν χάνει πόντους στα μικρά ματς και όχι στα ντέρμπι»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.