Αντωνίου για τη Νέα Τούμπα: «Μικρή καθυστέρηση εξαιτίας κάποιων τροποποιήσεων»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2022

Η επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, μίλησε στο Metropolis 95,5 για το φάκελο της Νέας Τούμπας και τη μικρή καθυστέρηση που υπήρξε.

Αναλυτικά

«Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση. Οφείλεται σε κάποιες τροποποιήσεις που εισηγήθηκαν όλες οι πλευρές, ούτως ώστε αυτό που θα βγει από το προεδρικό διάταγμα να είναι σύμφωνο με τη διοίκηση και με τον σχεδιασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να μην υπάρξει λάθος. Στις 7 Φεβρουαρίου πέρασε η τελευταία τροποποίηση την οποία εισηγήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Λεπτομέρειες που πρέπει να δούμε με σοβαρότητα καθώς είναι σημαντικές και να μην έχουμε μελλοντικές αλλαγές.

«Η δική μας προσπάθεια είναι να επισπεύσουμε τη διαδικασία. Το είχαμε βάλει σε προτεραιότητα και μας ενδιαφέρει να βγει το προεδρικό διάταγμα σωστά και να μη χρειαστεί να γίνουν πισωγυρίσματα μετά. Στο ΣτΕ έχει πάει το ΠΔ, κατά τη διαδικασία μπήκαν και κάποια άλλα ζητήματα μετά από συζητήσεις για να προβλεφθούν στο προεδρικό διάταγμα».

«Το προεδρικό Διάταγμα ήδη υπήρχε στο ΣτΕ απλά δεν προχωρήσαμε για να βάλουμε τα νέα δεδομένα. Δεν υπογράφηκε το ΦΕΚ προκειμένου να μπούνε αυτά που προαναφέραμε. Έχει γίνει μια προεργασία από το ΣτΕ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.