Αντωνίου για Σούτερς: Εχοντας και την περσινή εµπειρία θα είµαστε καλύτεροι

Metrosport Team16 Αυγούστου 2022

Η προετοιµασία του ΑΟ Σούτερς θα αρχίσει στις 29 Αυγούστου υπό τις οδηγίες του ∆αµιανού Αντωνίου και του συνεργάτη του Κώστα Γεωργιτζίκη. 

Ολο το περσινό υλικό συνεχίζει πλην του Παναγιώτη Γουγουτσά που σταµάτησε το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά πήραν παραστάσεις από τα ανδρικά Πρωταθλήµατα και µε τις προσθήκες παικτών από υψηλές κατηγορίες στόχος είναι η οµάδα να πρωταγωνιστήσει στο νέο Πρωτάθληµα. 

Το προπονητικό τιµ του ΑΟ Σούτερς διανύει τον τρίτο χρόνο ενός πενταετούς πλάνου και ο ∆αµιανός Αντωνίου επισήµανε: «Θα ανεβάσουµε και άλλα παιδιά από την Κ16 και την Κ17 και µε βάση την περσινή εικόνα και τις προσθήκες που θα γίνουν στόχος είναι να πρωταγωνιστήσουµε. Πέρσι δεν είχαµε βάλει στόχο την άνοδο, προχωρούσαµε βήµα, βήµα αλλά ίσως δεν ήµασταν τόσο ώριµοι. Φέτος έχοντας και την περσινή εµπειρία θα είµαστε καλύτεροι». Η ακαδηµία του ΑΟ Σούτερς θα αρχίσει για τα µεγαλύτερα παιδιά στις 29 Αυγούστου και για τα µικρότερα στις 5 Σεπτεµβρίου.

Το «άλµα» ο Λόµπας 

Μετά τον Τσοµπανόπουλο που θα συνεχίσει στην Κ15 του ΠΑΟΚ και από το γυναικείο τµήµα τη Σύλια Κατεργιανάκη που θα συνεχίσει και αυτή στον ΠΑΟΚ, ο Μάξιµος Λόµπας θα αγωνίζεται φέτος στην ΠΑΕ Παναθηναικός, στην κατηγορία U15 και στο εθνικό πρωτάθληµα της Super League. Ο Μάξιµος ήρθε στην ακαδηµία πριν 3 χρόνια και πέρασε από τις κατηγορίες Κ12, Κ13, Κ14, Κ15 & Κ16 καταφέρνοντας να διακριθεί και οι ιθύνοντες του συλλόγου αναφέρουν: Από την αρχή αγάπησε την ακαδηµία, ένιωσε ξεχωριστό µέλος αυτής της οµάδας και αντίστοιχα τον αγαπήσαµε πολύ. Η µετακόµιση του στην Αθήνα και στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου µόνο περήφανους µπορεί να µας κάνει για την εξέλιξή του. Του ευχόµαστε καλή επιτυχία και προσαρµογή στη νέα του οµάδα και πόλη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.