Αντωνίου: «Έχει κανείς κανένα όφελος ανάλογα με το ποιος θα έρθει προπονητής στην Εθνική;»

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Στέργιος Αντωνίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για την επανεκλογή του στην Ένωση, τις συνθήκες που επικρατούν στην ΕΠΟ, το πως οι «μεγάλοι» επηρεάζουν την παραμονή του Μαρκ Κλαντεμπεργκ καθώς και το πως θα λειτουργήσει η Ομοσπονδία για την επιλογή προπονητή στην Εθνική Ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά δήλωσε για την επανεκλογή του: «Δεν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα στην ΕΠΣ Πέλλας, έχω οκτώ έτη στην προεδρία και νομίζω ότι υπάρχει ικανοποίηση από όλους. Έχουμε 55 σωματεία στην Πέλλα και τα 51 από αυτά είναι στο μητρώο. Έχω συμμετάσχει σε πολλές εκλογικές διαδικασίες».

Για να προσθέσει επί του θέματος: «Όταν μπαίνεις με διάθεση κάπου να προσφέρεις, δεν γίνεται να μην πετύχεις, πόσο μάλλον όταν μπαίνεις με ανιδιοτέλεια. Στην ΕΠΟ για να πετύχεις, χρειάζεται να το θέλουν πολλοί, από τους μεγάλους παράγοντες που μπαίνουν σε μία διαδικασία σύγκρουσης, όπως μέχρι και στους δημοσιογράφους. Δεν είναι όπως συμβαίνει στην Πέλλα. Βλέπουμε όλοι ότι αντί να γίνει ένα εφαλτήριο από την εκάστοτε διοίκηση, όλοι ψάχνουν έναν συμβιβασμό, έχουν όλοι τις ευθύνες του. Είναι τόσο τοξικό το κλίμα που κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι διαχειρίζεται η ΕΠΟ. Με το που μπήκαμε εμείς, άρχισαν να ασκούνται πιέσεις».

Αναφορικά με τη διαιτησία, ανέφερε: «Τον Κλάντεμπεργκ και τον Περέιρα, δεν τον έφερε ο Ατρόμητος και ο Αστέρας, αλλά οι συγκρούσεις των μεγάλων και ακόμα υπάρχουν συγκρούσεις για αυτό το θέμα. Η αξιολόγηση του ήταν από τους τέσσερις μεγάλους και υπήρχε μία συνεννόηση της Ομοσπονδίας με τους τέσσερις ''μεγάλους'' , την UEFA και τον κύριο Γραμμένο, για να ενισχύσουν και αυτές με τον δικό τους τρόπο. Για να συνεχίσει ο Κλάντεμπεργκ, θα πρέπει να πληρώσουν οι ομάδες και να συμφωνήσουν».

Για την άκρη του πάγκου της Εθνικής, ανέφερε: «Έχει κανείς κανένα όφελος ανάλογα με το ποιος θα έρθει προπονητής στην Εθνική; Έχω κάνει συζήτηση με τον πρόεδρο, η οποία αναφέρει ότι οι τεχνικοί διευθυντές της ΕΠΟ, θα κάνουν αναζήτηση για προπονητή στο εξωτερικό, με στόχο να μην υπάρχει κάποια μομφή σε αυτό το κομμάτι και όσο το δυνατόν πιο μεγάλο όνομα για να μπορεί να απορροφά και τους κραδασμούς. Στις προθέσεις τις δικές μου, του προέδρου και των τεχνικών διευθυντών υπήρχε η πρόθεση να συνεχίσουμε μαζί μέχρι το Nations League και μετά να δούμε ανάλογα με την πορεία της Εθνικής, αλλά βιάστηκε με αυτά που διάβαζε στον Τύπο ότι έφευγε. Υπάρχει η αμφισβήτηση στον Έλληνα προπονητή και θα πρέπει να αλλάξει αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.