Αντωνίου: «Αυτό το πρόβλημα αντιμετώπισε ο Ζαγοράκης στην ΕΠΟ»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αστέριος Αντωνίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την παραίτηση Ζαγοράκη από την προεδρία της ομοσπονδίας.

Μεατξύ άλλων, ο Αστέριος Αντωνίου δήλωσε:

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έχουμε εκτιμήσει λάθος τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα προηγούμενα χρόνια δημιουργήθηκε ένα τοξικό κλίμα. Μέσα από μια τέτοια διαμάχη το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βρει την ηρεμία του. Τον Ζαγοράκη του έλεγα επί 5 μήνες να μείνει. Το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Ζαγοράκης είναι ότι πίστευε με την παρουσία του θα άλλαζε το κλίμα και πως θα είχε τη στήριξη για να μη χρειάζονταν η καθημερινή του παρουσία. Έχοντας την ιδιότητα του ευρωβουλευτή δεν μπορούσε αυτό να γίνει. Επειδή ήταν καθολική επιλογή πίστευε θα βοηθηθεί για να πάει καλά».

Αν θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Οι εκλογές θα γίνουν το επόμενο καλοκαίρι υπάρχει ρευστότητα στο τοπίο. Εγώ δεν έχω φιλοδοξία να γινώ πρόεδρος της ΕΠΟ. Δεν είναι πόλος έλξης η καρέκλα του προέδρου με αυτά που γίνονται. Τα θέμα είναι να κάνουμε κάποια βήματα μπροστά. Δε γίνονται άλματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.