Αντωνιάδης: Θα μας επηρεάσει η αγωνιστική απραξία

Metrosport Team12 Ιουλίου 2020

Ο κεντρικός αμυντι κός του Ιάσονα Αυγής, Αλέξης Αντωνιάδης μίλησε στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιωτη για το πως βλέπει τη νέα χρονιά μετά την πολύμηνη απραξία των ποδοσφαιριστών. 

Ακόμη, αναφέρθηκε στην ομάδα του ενώ σχολίασε και τις αλλαγές στα πρωταθλή ματα. Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο 30χρονος αμυντικός: -Πόσο έχει επηρεάσει τους ερασιτέχνες ποδο σφαιριστές ο κορωνοϊός: «Θα επηρεάσει από την άπο ψη της αγωνιστικής απραξίας τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και τους διαιτητές. Είναι επικίνδυνο με τόση μεγάλη αποχή καθώς σταματήσαμε τον Μάρτιο τους αγώνες». Για τις αλλαγές στα πρω ταθλήματα και τη συμμε τοχή νεαρών ποδοσφαιρι- στών τόνισε: «Γενικά είναι καλό να παίζουν νεαροί ποδο σφαιριστές. Όχι όμως να στο επιβάλουν. Αν αξίζει ένα μι κρός θα παίξει. Δεν χρειάζεται να το επιβάλλει ο νόμος. Έχει αρκετούς νεαρούς που είναι ταλέντα και αγωνίζονται».

 -Ποιοι είναι οι στόχοι του Ιάσονα για τη νέα περίοδο: «Τα 2-3 τελευταία χρόνια η ομάδα τερματίζει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας με δουλειά, θα τερματίσει πιστεύω στις πρώ τες θέσεις και γιατί όχι στην πρώτη. Το θετικό είναι ότι έμει ναν τα 2/3 του ρόστερ αλλά και ο Γιώργος Τσουκαλίδης στην τεχνική ηγεσία, που είναι ένας αξιόλογος προπονητής». 

-Ποια η άποψή σας για τους δύο ομίλους στην Α1: «Το πρωτάθλημα θα είναι πιο μικρό και θα βοηθήσει τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Η αγωνιστική περίοδος τη νέα χρονιά θα είναι μικρότερη ενώ η αποχή που είχαμε ήταν μεγάλη. Όμως, θα είναι δύσκολο για όλους αν διεξά γονται αγώνες τις Δευτέρες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.