Καταγγελίες για τον επεισοδιακό αγώνα μπάσκετ Κ21 ΚΑΟΧ - Ευκαρπία

Metrosport Team28 Μαρτίου 2023

Σύρραξη και...  ξύλο έπεσε σε αγώνα μπάσκετ Κ21 στη Χαλκιδική. Ο επεισοδιακός αγώνας σταμάτησε στο ημίχρονο με το ταμπλό να δείχνει 40-21 υπέρ του ΚΑΟΧ. Με αφορμή τα όσα τραγελαφικά έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο πρόεδρος της Ευκαρπίας, Δημήτρης Αντωνιάδης.

Μεταξύ άλλων είπε: «Στα πρώτα λεπτά παίκτης μας χτυπήθηκε στο κεφάλι από αντίπαλο και έπεσε στο έδαφος. Το παιχνίδι συνεχιζόταν κανονικά και εμείς διαμαρτυρηθήκαμε, όμως οι διαιτητές, όχι μόνο δεν διέκοψαν τον αγώνα για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη μας, αλλά απέβαλαν τον προπονητή μας και δύο ακόμη άτομα από τον πάγκο μας. Δεν έγινε το ίδιο όμως με τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, καθώς αν και αποβλήθηκε δεν πέρασε εκτός γηπέδου, έμεινε εντός και συγκεκριμένα πίσω από την μπασκέτα και έδινε κανονικά οδηγίες στους παίκτες του. 

Ξεκαθαρίζουμε ότι στον αγώνα της Ευκαρπίας οι διαιτητές προέρχονταν από τη Θεσσαλονίκη, κάτι ανάλογο, συνέβη και στον αγώνα της Χαλκιδικής.

Θέλω να τονίσω ότι έλαβα ανώνυμα τηλεφωνήματα, όπου μου ανέφεραν ότι ο δεύτερος διαιτητής και ο κομισάριος είναι από τα Μουδανιά. Στα ίδια τηλεφωνήματα, μου είπαν ότι το παιδί του κομισάριου, αγωνίζεται κανονικά στην ακαδημία του ΚΑΟΧ. 

Αφού δεν μας έβαλαν και τον πρόεδρό τους να μας σφυρίξει πάλι καλά. Ήταν ένας άνισος αγώνας. Θα στείλω μέχρι το βράδυ υπόμνημα στην ΕΟΚ. Τελικά μετά τα όσα συνέβησαν επικράτησε η ψυχραιμία και αποσύρθηκαν οι μηνύσεις και από τις δύο πλευρές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.