Αντωνακόπουλος: «Δεν υπάρχουν λόγια, μόνο συναισθήματα», Ξανθόπουλος: Θέλουμε το νταμπλ, Αργυρόπουλος: Τεράστια διάκριση

Metrosport Team29 Μαρτίου 2024


Ο χρυσός σκόρερ του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΜ, Ανδρέας Αντωνακόπουλος κατάφερε με το γκολ του στο 78’ να χαρίσει το τρόπαιο στην ΑΕ Ευόσμου κόντρα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Στη Μετροσπορτ για την κατάκτηση του τροπαίου είπε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την στιγμή, μόνο συναισθήματα. Βγαίνει όλη η προσπάθεια που γίνεται στην ΑΕ Ευόσμου μέσα από τις προπονήσεις και τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν μέσα στη μέρα γιατί είμαστε ερασιτεχνικό. Είναι ότι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί. Νιώθω πάρα πολύ καλά που έχει συμβεί αυτή η επιτυχία με τα παιδιά εδώ και το σύνολο που είμαστε στην ΑΕ Ευόσμου».

Αργυρόπουλος: «Τεράστια διάκριση»

Ο γκολκίπερ της ΑΕ Ευόσμου, Δημήτρης Αργυρόπουλος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το Κύπελλο.

 Σε δηλώσεις του  στη Μετροσπορτ τόνισε: «Ελέγχαμε το ματς μετά το 30’. Είμαι πολύ χαρούμενοι που στεφθήκαμε Κυπελλούχοι. Είναι μια τεράστια νίκη και τεράστια διάκριση. Η προσοχή μας στρέφεται στο Πρωτάθλημα, όπου δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Ξανθόπουλος: «Θέλουμε το νταμπλ»

Ο επιθετικός της ΑΕ Ευόσμου, Μιχάλης Ξανθόπουλος για την κατάκτηση του Κυπέλλου, στη Μετροσπορτ είπε: «Το θέλαμε το Κύπελλο. Ηταν ένα ισορροπημένο ματς. Ο αντίπαλος ήταν μια κατηγορία πάνω. Εμείς καταφέραμε να σκοράρουμε και πήραμε το τρόπαιο. Θέλουμε τώρα το νταμπλ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική». Αυτός ήταν ο τρίτος προσωπικός τίτλος για τον Μιχάλη Ξανθόπουλο στον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.