Αντίθετος ο Σαββίδης με την τροπολογία

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2020

Ο Ιβάν Σαββίδης κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας εξέφρασε την δυσαρέσκεια του σε στελέχη της Κυβέρνησης για την νέα τροπολογία.

Οι κινήσεις που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα διοικητικά δικαστήρια θα στοχεύσουν στα μέλη της ΕΕΑ που με τις πλάτες Αυγενάκη εισηγήθηκαν την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν απόλυτα ξεκάθαρη απέναντι στην φαρσοκωμωδία με την τροπολογία που πέρασε στην Βουλή η Κυβέρνηση, με την οποία επιχειρείται να δοθεί το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και παράλληλα να εμφανιστεί ευνοημένος ο Δικέφαλος: «Μας είναι αδιάφορη η τροπολογία, ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός και θα διεκδικήσει το δίκιο του με όλα τα ένδικα μέσα». 

Με βάση αυτό το «μότο» η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια και κατά μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, θα κινηθεί εναντίον του προέδρου Νίκου Τζουλάκη και των μελών Νίκου Φαραντούρη και Ηλία Αρκούδη που εισηγήθηκαν τον υποβιβασμό της ομάδας, υποστηρίζοντας το αφήγημα του Ολυμπιακού περί συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης από τον Σαββίδη. Για όσους το αμελούν, οι δύο πρώτοι είναι διορισμένοι με απόφαση Λευτέρη Αυγενάκη που αποτελεί τον σκηνοθέτη όλης αυτής της φαρσοκωμωδίας.

Όπως λένε χαρακτηριστικά στα γραφεία της Τούμπας: «οι κ.κ. Τζουλάκης, Αρκούδης, Φαραντούρης, θα λογοδοτήσουν ενώπιον κανονικών δικαστηρίων, όπου θα κληθούν να τεκμηριώσουν το διάτρητο έκτρωμά τους. Μια πολιτική απόφαση δηλαδή, χωρίς νομικό υπόβαθρο και εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από τον Αυγενάκη, εντολοδόχο του Μαρινάκη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.