Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το προολυμπιακό τουρνουά

Metrosport Team01 Απριλίου 2024

Σήμερα Δευτέρα 1/4 αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για το Προλυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ το ερχόμενο καλοκαίρι και το 20% του συνολικού αριθμού θα διατεθούν με σημαντική έκπτωση μέχρι να εξαντληθούν, με τιμές που θα αρχίζουν από τα 10 ευρώ.

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι 2 εως 7 Ιουλίου το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του ενός Προολυμπιακού Τουρνουά για πρώτη φορά μετά το 2008. Η Εθνική Ομάδα θα διεκδικήσει μέσω αυτού του τουρνουά την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια της γαλανόλευκης και να δουν από κοντά τις σημαντικές αναμετρήσεις, τους μεγάλους αστέρες και άλλων χωρών.

Η ΕΟΚ στην ανακοίνωση της αναφέρει πως: «Η Εθνική Ανδρών δίνει το καλοκαίρι την δική της μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 σε ελληνικό έδαφος! Το Προολυμπιακό Τουρνουά θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» (2-7/7) και μπορείτε να κλείσετε την δική σας θέση δίπλα στην επίσημη αγαπημένη με ένα απλό «κλικ» ΕΔΩ.

Τα εισιτήρια για το πρώτο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού διατίθενται από σήμερα μέσω της ticketmaster. Σε πρώτη φάση θα ανοίξει το 20% των διαθέσιμων θέσεων, ενώ σε επόμενη ανακοίνωση θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για τα Court VIP και τα ΑΜΕΑ. Δωρεάν θα είναι η είσοδος για παιδιά ως τεσσάρων ετών, χωρίς εξασφαλισμένη θέση. Σε περίπτωση που η Ελλάδα αγωνιστεί στον ημιτελικό (6/7) ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17.30.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι Έλληνες διεθνείς περιμένουν την δική σας στήριξη και την δική σας φωνή στο ΣΕΦ, με στόχο το εισιτήριο που οδηγεί ως το Παρίσι!».

Η επίσημη αγαπημένη όλων των ελλήνων καλείται αρχικώς να κατακτήσει την πρώτη θέση στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκεί κληρώθηκε στον Β' όμιλο με τη Δομινικανή Δημοκρατία των Καρλ-Άντονι Τάουνς, Αλ Χόρφορντ, Κρις Ντουάρτε και την Αίγυπτο ενώ στον άλλο όμιλο θα παίξουν η Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς, η Νέα Ζηλανδία και η Κροατία των Χεζόνια, Μπογκντάνοβιτς, Ίβιτσα Ζούμπατς και Ντάριο Σάριτς. Αν τα καταφέρει, πάει στη πόλη του φωτός.

Όπως είναι λογικό με την τιμή να κυμαίνεται στα 10 ευρώ καλό είναι ο κόσμος να προμηθευτεί όσο πιο νωρίς μπορεί τα εισιτήρια του Προολυμπιακού, καθώς αναμένεται να εξαντληθούν μέσα σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα, αφού το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού να δει από κοντά τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη και να βρεθεί στο πλάι της προσπάθειας που κάνει η Εθνική ομάδα ώστε να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι πολύ μεγάλο.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.