Λουτσέσκου - Γιοβάνοβιτς: Αντίπαλοι για έκτη φορά οι δυο προπονητές

Γιώργος Ζαΐρης02 Οκτωβρίου 2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αντιμετωπίσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για πρώτη φορα τον περασμένο Νοέμβριο, πριν από έναν χρόνο δηλαδή. 

Ποτέ στο παρελθόν έστω και ως προπονητής της Ξάνθης δεν είχε βρεθεί αντίπαλος με ομάδα που είχε προπονητή τον Σέρβο τεχνικό αφού ο τελευταίος επέστρεψε μόλις πέρσι στο ελληνικό Πρωτάθλημα και έπειτα από την σεζόν 2007-08 όπου ήταν προπονητής του Ηρακλή.

Ετσι σήμερα ο Λουτσέσκου θα βρεθεί απέναντι στον Γιοβάνοβιτς για έκτη φορά και ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετρά τρεις νίκες έναντι δυο του προπονητή του Παναθηναϊκού. Κανένα δηλαδή ματς δεν έχει τελειώσιε ισόπαλο. Η πρώτη νίκη του Λουτσέσκου ήταν στην Λεωφόρο με 1-3 στις Νοεμβρίου 2021. Ακολούθησε αυτή στις 6 Φεβρουαρίου 2022 με 2-1 στην Τούμπα. 

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε για τα πλέι οφ στις 3 Απριλίου στην Αθήνα με 2-1 ενώ ο Λουτσέσκου πανηγύρισε την 3η του νίκη στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στις 17 Μαϊου με 2-0, νίκη που έδωσε και μαθηματικά στον ΠΑΟΚ τη δεύτερη θέση. Ακολούθησε ο τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον Λαόθ να επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να πάρει το Κύπελλο αφού με την άθλια διαιτησία του διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.