Ανθούπολη: Με Γιάννη Τσακμακίδη στη Γ’ Εθνική

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024

Για την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες μετά από σχεδόν 30 χρόνια προετοιμάζεται η Ανθούπολη.

Η ομάδα της Λάρισας θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική και ήδη έχει ξεκινήσει τον αγωνιστικό της σχεδιασμό. Προπονητής θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιάννης Τσακμακίδης, ενώ σε μεταγραφικό επίπεδο έχουν προχωρήσει συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρσι στη Γ’ Εθνική με την έτερη εκπρόσωπο του νομού Λάρισας στην κατηγορία, ΑΕ Κιλελέρ.

Ρόλο γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο Μανώλης Γαραζανάκης, ενώ ζήτημα υπάρχει με το γήπεδο που θα χρησιμοποιεί η ομάδα στο Πρωτάθλημα. Ως πρώτη επιλογή ορίστηκε το γήπεδο της Νεάπολης, στο οποίο πραγματοποιούνται εργασίες για να είναι όλα έτοιμα μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα το γήπεδο της Αγιάς.

Ο ΑΟ Ανθούπολη ιδρύθηκε το 1969 και παρά τη σχετική σύντομη ιστορία του θεωρείται ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της πόλης της Λάρισας, έχοντας αναδείξει από τα σπλάχνα του ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΛ, αλλά και άλλων ομάδων Α’ Εθνικής. Τρανότερο παράδειγμα όλων, ο Γιάννης Βαλαώρας, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΛ, πρωταθλητής και κυπελλούχος με την ομάδα της Λάρισας.

Πηγή φωτό: crimsonscorer

ΗΛΙΑΣ ΜΠΙΝΑΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.