Ανθουλάκης: «Το πρότζεκτ του Μακεδονικού με κέρδισε, έδειξαν ότι ενδιαφέρονται για μένα»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Γιώργος Ανθουλάκης, και μίλησε για τη μεταγραφή του στους «πράσινους», τους στόχους και τα όνειρά του, τον Ατρόμητο από τον οποίο είναι δανεικός αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που παίρνουν περισσότερες ευκαιρίες πλέον στις μεγάλες ομάδες.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ξεκίνησα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στη συνέχεια πήγα στον Παναθηναϊκό και στον Ατρόμητο και τώρα συνεχίζω δανεικός στον Μακεδονικό. Το πρότζεκτ που μου είπαν οι άνθρωποι του Μακεδονικού μου άρεσε πολύ και γι’ αυτό συμφώνησα. Εδειξαν πως ενδιαφέρονται πολύ για μένα. Η Σούπερ Λιγκ 2 είναι η κατηγορία που αξίζει να παίζει ο Μακεδονικός, οι εγκαταστάσεις που έχει δεν τις έχουν ούτε ομάδες Σούπερ Λιγκ 1. Ευχαριστώ τους κ.κ. Ανδρώνη, Παυλάκο και Αμανατίδη που μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας φέτος».

Για τους στόχους του: «Εγώ θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται, να παίξω στην Εθνική Ελλάδας. Τώρα στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία και να παίξω σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Δεν υπάρχει κανένα άγχος».

Για τον Ατρόμητο: «Εγιναν πολλές μεταγραφές, έφυγαν πολλοί παίκτες αλλά δεν κατάφεραν να δέσουν πέρυσι οι παίκτες και να γίνουν ένα σύνολο. Δεν έφταιγε κάτι άλλο».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1: «Παρατηρώ πως οι μεγάλες ομάδες βάζουν πιο εύκολα νεαρούς από τις μικρές. Είναι ομάδα που ξοδεύουν πολλά χρήματα στις ακαδημίες και πρέπει να βγάλουν κάποιους παίκτες. Υπάρχει ταλέντο στους Ελληνες παίκτες, όπως φαίνεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Ατρομήτου, μπορούν να πάρουν ευκαιρίες. Πρέπει να τους δείξουν εμπιστοσύνη για να μπορέσουν να δείξουν το ταλέντο τους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.