Αντετοκούνμπο: «Όταν αποσυρθώ θέλω να γίνω...Ντάνκαν- Αλήθεια, που είναι;»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2022

Όσο «ευφάνταστος» είναι μέσα στο παρκέ, το ίδιο και ίσως καλύτερος είναι και εκτός αυτού, βάζοντας τρίποντα μέχρι και στις συνεντεύξεις του. 

Και αυτό γιατί οι ατάκες του... αφήνουν ιστορία.Ο Έλληνας σταρ έδωσε συνέντευξη στο NBA Radio , μετά την ήττα από τους Γκρίζλις την οποία παρακολούθησε από τον πάγκο, και όταν ρωτήθηκε για τα σχέδια του όταν αποσυρθεί από το μπάσκετ κάποια στιγμή, η απάντηση του ήταν... πληρωμένη.

«Όταν αποσυρθώ από το παιχνίδι, θέλω να εξαφανιστώ. Θέλω να πάω κάπου όπου δεν θα με αναγνωρίζουν, θέλω να γίνω σαν τον Τιμ Ντάνκαν. Που είναι ο Τιμ Ντάνκαν;», ήταν τα λόγια του Greek Freak που φέτος θέλει να επιστρέψει στον... θρόνο του μετά το πρωτάθλημα που πήρε το 2020 και αυτό που έχασε το 2021.

Όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως :

«Πήγα στην Σουηδία πριν από δύο χρόνια και δεν με ήξερε κανείς. Όταν έφυγα αναρωτιόντουσαν όλοι 'ηταν αυτός ο Γιάννης;' Είναι αλήθεια. Κάποια στιγμή ανέβασε ένα VIDEO στο youtube με έναν φίλο μου όπου φώναζα "κανείς δεν με ξέρει, Ναι!" Και όλοι γυρνούσαν με κοιτούσαν και αναρωτιόντουσαν 'ποιος στο διάολο είναι αυτός' και συνέχιζαν να περπατάνε. Μπόρεσα απλώς να φάω hotdog, να περπατήσω στους δρόμους και να μην με ενοχλεί κανείς".

Κλείνοντας, ο Γιάννης είπε: "Θέλω να γίνω σαν... πώς να το πω. Βλέπεις τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Μάτζικ Τζόνσον, όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες που τους ξέρει ο κόσμος και τους ακολουθεί, αλλά δεν θέλω να το κάνω αυτό. Θέλω να είμαι όπως ο Τιμ Ντάνκαν. Πού διάολο είναι ο Τιμ Ντάνκαν; Αλήθεια. Πού είναι; Δεν ξέρω. Θέλω να είμαι σαν αυτόν. Να λέει ο κόσμος "α, ναι ο Γιάννης, που βρίσκεται;' Θέλω απλώς να παίζω το παιχνίδι και μετά να με ξεχνάει ο κόσμος, να μην μιλάει για εμένα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.