Αντετοκούνμπο: «Νιώθουμε Έλληνες επειδή μας αγάπησαν και νιώσαμε ότι είναι το σπίτι μας»

Metrosport Team16 Αυγούστου 2022

Η ταινία "Άνοδος – Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο" ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες το τελευταίο διάστημα. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συνάντησε την οικογένεια Αντετοκούνμπο, τον Γιάννη, τον Θανάση, τον Κώστα, τον Αλέξη και τη μητέρα τους, Βερόνικα, και μίλησαν για τα μηνύματα που θέλει να περάσει η ταινία.

«Με πήραν τηλέφωνο από την Disney το 2018 και μου είπαν να κάνουν μια ταινία για τη ζωή μας. Μια ταινία για τις θυσίες που έκαναν οι γονείς μας και τις επιλογές. Το συζητήσαμε, μας άρεσε και αποφασίσαμε να το κάνουμε», είπε αρχικά ο Γιάννης.

Στη συνέχεια ο Θανάσης μίλησε για τη ταύτιση που μπορεί να έχουν πολλά παιδιά με την ιστορία των Αντετοκούνμπο: «Παιδιά που περνάνε το ίδιο θα το νιώσουν στο πετσί τους το συναίσθημα αυτό».

Ενώ ο Κώστας και ο Αλέξης είπαν πως δεν δέχτηκαν ρατσισμό στο σχολείο τους, μιλώντας για αξίες: «Δεν έχω δεχτεί ρατσισμό στο σχολείο. Πιστεύω ότι όποιος φέρεται έτσι, δεν έχει μεγαλώσει με σωστές αξίες».

Τέλος, ο μεγαλύτερος αδερφός, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, τόνισε: «Ο λόγος που νιώθουμε Έλληνες είναι επειδή πολλοί μας αγάπησαν και μας έκαναν να νιώσουμε ότι είναι το σπίτι μας».

Και πρόσθεσε: «Να μην τα παρατάς ποτέ, να συνεχίζεις ό,τι και αν σου λένε οι άλλοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.