«Στο Μιλγουόκι για πολλά χρόνια, αν πάρουν τη σωστή απόφαση»

Metrosport Team14 Νοεμβρίου 2020

Προτεραιότητα στην παραμονή του στους Μπακς έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο MVP του NBA μίλησε στη σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet» και τόνισε ότι γι αυτόν προέχει το καλύτερο για την οικογένειά του, δίχως να ενδιαφέρεται για τα χρήματα.

Υποστήριξε ότι βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τους Μπακς για τη δημιουργία μίας πολύ ισχυρής ομάδας.

«Σίγουρα υπάρχουν διάφορες φήμες. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του άποψη. Εγώ αυτό που κάνω και θα συνεχίσω να κάνω, είναι το καλύτερο για την οικογένειά μου. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην είμαι στο Μιλγουόκι για πολλά χρόνια, αφού οι Μπακς κι εγώ βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά. Να γίνουμε δηλαδή μία από τις καλύτερες ομάδες στην Λίγκα και να κερδίσουμε πρωταθλήματα.

Ναι, θέλω να είμαι νικητής. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Η οικογένεια μου είναι καλά, μπορώ να φροντίσω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου, οπότε δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα αλλά να κερδίζω» ανέφερε ο «Greek Freak».

Σχετικά με το μέλλον του, ο Έλληνας σούπερ σταρ δήλωσε: «Δεν μπορώ να γνωρίζω το πλάνο. Όλα εξαρτώνται από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι Μπακς. Αν πάρουν την σωστή απόφαση, θα είμαι εκεί για πολλά χρόνια. Αν όχι, τότε βλέπουμε. Το ΝΒΑ είναι επιχείρηση και το βλέπουμε μέρα με την μέρα. Εύχομαι να μπορούμε να πετύχουμε πράγματα μαζί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.