Αντετοκούνμπο: «Έψαχναν επί 45 λεπτά φλέβα για να μου βάλουν ορό επειδή είχα αφυδατωθεί»

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2021

Ο  Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στο GQ,, το οποίο τον ανέδειξε αθλητή της χρονιάς, και καθημερινώς βγαίνουν και νέες ιστορίες του πρωταθλητή NBA από την περσινή σεζόν, που φόρεσε το δαχτυλίδι με τους Μιλγουόκι Μπακς.

«Βρίσκομαι στα ντους, έχω μόνο μία πετσέτα στη μέση μου και αρχίζουν οι κράμπες», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης και πρόσθεσε: «Μπορείς να μου δώσεις έναν σκουπιδοτενεκέ;», ζήτησε από ένα μέλος της ομάδας, κάνοντας πέντε φορές εμετό. 

Το ιατρικός επιτελείο των «ελαφιών», έχοντας συνειδητοποιήσει ότι έχει υποστεί αφυδάτωση, θέλησαν να του δώσουν ορό, αλλά χρειάστηκαν 45 λεπτά για να βρουν μία φλέβα. Όλα αυτά συνέβησαν στη σειρά με τους Φίνιξ στους τελικούς. Μάλιστα, παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στο Game 5 και στο Game 6. 

Μετά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο χρειάστηκε να του χορηγηθεί ακόμα μια φιάλη για την αφυδάτωση. Η υπερπροσπάθεια του Greek Freak ήταν φανερή σε όλους όσους παρακολούθησαν την πορεία των Μπακς μέχρι τους τελικούς, αλλά οι άγνωστες ιστορίες, όπως αυτές, δείχνουν το μέγεθος της προσπάθειας που κατέθεσαν ο Γιάννης και οι συμπαίκτες του στο παρκέ.

Επίσης, θυμήθηκε και τον τραυματισμό του: «Μέχρι σήμερα αισθάνομαι τον αντίκτυπο, το τραυματισμό στρες. Νομίζω ότι θα το νιώθω μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω. Το πόδι μου είχε αντίθετη φορά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.