Αντετοκούνμπο: «Έδωσα υπογεγραμμένα παπούτσια στον πρόεδρο Μπάιντεν, ελπίζω να του κάνουν»

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2021

Τον Λευκό Οίκο επισκέφθηκαν οι Μιλγουόκι Μπακς, όπου τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζον Μπάιντεν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έζησε άλλο ένα μεγάλο όνειρο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, περιέγραψε με τον δικό του τρόπο την εμπειρία.

«Ήταν απίστευτο. Πήγα σε διαφορετικά δωμάτια, σε διαφορετικά γραφεία, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον πρόεδρο, ο οποίος μου έδωσε μία υπογεγραμμένη μπάλα, του έδωσα εγώ υπογεγραμμένα παπούτσια. αλλά δεν ήξερα το μέγεθος παπουτσιών που φοράει οπότε του έδωσα το 17,5 , ελπίζω να του κάνουν» έλεγε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγαίνοντας από τον Λευκό Οίκο και συνέχισε:

«Έπειτα ανέβηκα στο podium και μίλησα ομάδα και την εμπειρία μου από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο κύριος πρόεδρος ήξερε τα πάντα για εμάς και το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείς ως δεδομένο. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά και η ζωή κυλάει τόσο γρήγορα. Παίξαμε ένα ματς χθες και ακολουθεί ένα ματς αύριο και ποτέ δεν έχεις την ευκαιρία να κάτσεις κάτω και να εκτιμήσεις αυτές τις στιγμές. Αυτό ακριβώς κάνω και εκτιμώ αυτές τις στιγμές, που είμαι μέσα σε αυτή τη στιγμή. Κοιτάζω, παρατηρώ τα πάντα ώστε να μπορώ να τα λέω στα παιδιά μου σε 20 χρόνια από τώρα. Ελπίζω βέβαια να ξανάρθω εδώ ξανά. Ήταν μία απίστευτη εμπειρία και...πήρα μπάλα από τον πρόεδρο ρε φίλε!»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.