Αντετοκούνμπο: «Αν δεν γίνω ο καλύτερος όλων, δεν με πειράζει»

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2022

Το All Star Game διεξάγεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε να κλέψει την παράσταση απαντώντας σε ερώτηση αν τον ενδιαφέρει να γίνει ο καλύτερος όλων. 

«Προσπαθώ να κερδίσω ματς. Λέω το εξής, στο τέλος της ημέρας πρέπει να τρέξεις το δικό σου αγώνα και πρέπει να είμαι όσο καλύτερος μπορώ. Που θα με οδηγήσει αυτό, δεν το ξέρω. Δεν βλέπω τον Μάτζικ, τον Κέβιν Γκαρνέτ, τον Σκότι Πίπεν, τον Κέβιν Ντουράντ, τον ΛεΜπρόν και θα πω "ναι θέλω αυτό". Σκέφτομαι πως μπορώ να γίνω καλύτερος. Πώς μπορώ να ματσάρω τη δική μου προοπτική.

Όταν τελειώσω την καριέρα μου θέλω να κοιτάζω πίσω και να ξέρω ότι έχω δώσει τα πάντα. Και όπου με βγάλει. Ελπίζω να είμαι ένας από τους καλύτερους που έπαιξαν αυτό το παιχνίδι. Αλλά αν δεν είμαι, δεν με πειράζει, ξέρω ότι έχω δώσει τα πάντα. Είμαι μανιακός με το μπάσκετ, το ονειρεύομαι κάθε βράδυ. Στην αρχή δεν το ήξερα, αλλά μετά σκέφτηκα ότι πρέπει να μελετήσω το μπάσκετ, τον τρόπο παιχνιδιού, να είμαι έτοιμος να παίξω, να προσέχω το κορμί μου».

Στο Skills Challenge 2022 στο οποίο και συμμετείχε δεν κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και βρέθηκε εκτός τελικού. Ωστόσο, έβαλε στοίχημα να βρίσκεται εκεί κάθε χρόνο μέχρι να το κατακτήσει. 

 «Αυτά που κάνουμε ως αδέλφια στην αυλή μας, τα κάνουμε και εδώ στην μεγάλη σκηνή του ΝΒΑ. Είναι απίστευτο. Δεν έπρεπε απλώς να σκοράρεις, έπρεπε να περάσεις και από τα εμπόδια. Στο Skills Challenge θα βρισκόμαστε και του χρόνου, μέχρι να κερδίσουμε!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.