Άντε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος19 Σεπτεμβρίου 2020

Καιρό είχαμε… Οι Μεσόγειοι επανέρχονται όπως και η στήλη γι’ αυτή τη σεζόν. Ευχές να είναι καλή, με υγεία και κέρδη. Τύχη δεν θα πω, γιατί σε πολλές στιγμές τουλάχιστον τη διαμορφώνουμε εμείς.

Οι Ισπανοί είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους Ιταλούς. Έπαιξαν την πρεμιέρα τους, έδειξαν κάποια πρώτα δείγματα. Όχι όλες οι ομάδες φυσικά. Άφησαν μια εικόνα που μπορούμε να σχολιάσουμε έστω. Στο Campionato, έχουμε το πρώτο… πιάτο και στηριζόμενοι περισσότερο στις μεταγραφές και κάποιες εικόνες από τα φιλικά, πρέπει να είμαστε πιο μαζεμένοι.

Η Βιγιαρεάλ που γκέλαρε στην πρεμιέρα (ήταν καλή και η Ουέσκα) πρέπει να «στρίψει» νωρίς και έχει ευκαιρία κόντρα στο Εϊμπαρ που και δεν έπεισε με τη Θέλτα και είναι στα μέτρα της εντός έδρας. Χαμηλός ο άσος στο 1,60 όμως δεν αναμενόταν και πολύ παραπάνω. 

Η Ουέσκα έδειξε πολύ καλό πρώτο δείγμα. Καλή οργάνωση, ήξερε τι ζητούσε ανάλογα με τις ικανότητές της στο γήπεδο. Υποδέχεται την Κάδιθ που αλλού πατούσε, αλλού βρίσκονταν στην πρεμιέρα. Σε καλές τιμές ο άσος, αξίζει. 

Αν η Γρανάδα δεν είχε το ταξίδι της Πέμπτης στην Αλβανία για το πρώτο της Ευρωπαϊκό ματς θα ήταν πιο ζεστή επιλογή η νίκη της επί της μέτριας Αλαβές. Καλή επιλογή δείχνει η Μπέτις που κέρδισε όλα τα φιλικά, έκανε διπλό στο φινάλε στην Αλαβές και υποδέχεται την Βαγιαδολίδ η οποία δεν αποτελεί φόβητρο. Σοδιεδάδ και Ρεάλ κάνουν τη δική τους πρεμιέρα, χωρίς πολλά φιλικά (ένα πρόλαβε να δώσει η Ρεάλ) και προβλήματα για τους γηπεδούχους. Ίσως μόνο στα γκολ να αξίζει κάτι (GG & Over), αλλά είναι προς αποφυγή.

Στην Ιταλία η Τορίνο έχει να κερδίσει 44 χρόνια στη Φλωρεντία, η Φιορεντίνα κράτησε τις δυνάμεις της και είναι ένας υποψήφιος άσος. Στο Βερόνα-Ρόμα το GG δείχνει καλό. Οι γηπεδούχοι έχουν επιθετική φιλοσοφία στην έδρα τους (έχασαν παίκτες) και η Ρόμα σε όλα τα φιλικά δέχθηκε γκολ. 

Από τα κυριακάτικα της Ιταλίας περισσότερο αξίζει να σταθούμε στο Σασουόλο-Κάλιαρι που αναμένεται ανοικτό εκατέρωθεν για γκολ. Η Γιουβέντους του Πίρλο δεν θα δυσκολευτεί κόντρα στην αδύναμη Σαμπντόρια αλλά είναι ερωτηματικό λόγω πρεμιέρας αν ξεφύγει στο σκορ (2-3) και η Μίλαν που ξεκινάει με άλλον αέρα, περιμένω πρώτα να μας αποδείξει κόντρα στην Μπολόνια ότι όντως άλλαξε σελίδα…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΟΥΕΣΚΑ - ΚΑΔΙΘ 1

ΜΠΕΤΙΣ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 1

ΒΕΡΟΝΑ - ΡΟΜΑ G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.