«Χαρτοπόλεμος» Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού με τον Μπαρτζώκα στη μέση

Metrosport Team09 Ιουνίου 2023

Ισοφάρισε τη σειρά των τελικών ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 67-65 του Ολυμπιακού στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι «πράσινοι» έκαναν καταγγελία για υβριστική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα εις βάρος φιλάθλων και ανθρώπων της ομάδας. 

Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι ο Έλληνας τεχνικός εξύβρισε φιλάθλους της ομάδας κατά την έξοδό του από το παρκέ, όπως επίσης και ανθρώπους του συλλόγου. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του πήρε θέση για τις κατηγορίες εναντίον του Μπαρτζώκα τονίζοντας ότι: «Η απάντηση στα όσα ισχυρίζεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον προπονητή μας, Γιώργο Μπαρτζώκα… 

Ο συγκεκριμένος φίλαθλος δίπλα στον πάγκο μας απαγορεύεται να σηκώνεται. Στην αρχή του αγώνα έβριζε και σηκωνόταν όρθιος και όταν του είπαμε ότι δεν επιτρέπεται να μιλάει, σταμάτησε με την παρέμβαση του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδης. Στο τέλος του αγώνα έκανε υβριστικές χειρονομίες προς τον προπονητή μας και ο κ. Μπαρτζώκας του είπε ότι δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται έτσι, πάλι παρουσία του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδη. Φτάνει με τα ψέματα».

Η υπόθεση δεν τελείωσε εκεί καθώς το «τριφύλλι» με νέα ανακοίνωση του, όπου με ειρωνικό τόνο διευκρίνισε το χρονικό σημείο στο οποίο αναφέρεται και άφησε αιχμές για τον Μπαρτζώκα που δεν «βρίζει ποτέ».«Πρώτον, αναφερόμασταν στη συμπεριφορά του κ. Μπαρτζώκα απέναντι σε φιλάθλους και ανθρώπους της ομάδας μας κατά την έξοδό του από το παρκέ μετά το τέλος του αγώνα. Δεύτερον, όλοι γνωρίζουμε πως ο κ. Μπαρτζώκας δεν βρίζει ποτέ...», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.