Ανώτερος ο Μακεδονικός, υπέταξε εύκολα (3-1) τον Ηρακλή Αμπελοκήπων - Ντεμπούτο για Λάλκοβιτς

Αχίλλειος Έξαρχος06 Φεβρουαρίου 2022

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Μακεδονικός απέναντι στον ουραγό Ηρακλή Αμπελοκήπων, του οποίου επικράτησε εύκολα με 3-1 και επέστρεψε στις νίκες και παραμένει στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής. Ντεμπούταρε ο νεοαποκτηθείς Λάλκοβιτς.

Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και φρόντισαν να καθαρίσουν το ματς από νωρίς. Την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Μακεδονικού πραγματοποίησε το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», ο Σλοβάκος Μίλαν Λάλκοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου 25 λεπτά στο β’ ημίχρονο και φάνηκε ιδιαίτερα ορεξάτος. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο έτερος νεοαποκτηθείς Θεοδωρίδης. 

Ο Μακεδονικός άνοιξε το σκορ στο 16’. Ο Χασάνογλου ανατράπηκε εντός περιοχής και ο μόνιμος σκόρερ Θανάσης Τοπούζης αξιοποίησε την εσχάτη των ποινών για το 1-0. Στο 22’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Μπρατσιάνι και στο 33’ ο Σαραγιώτης διπλασίασε τα τέρματα των «πρασίνων». Ο Γαρύφαλλος έκανε το γέμισμα από τα αριστερά και ο υψηλόσωμος στόπερ του Μακεδονικού με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Το τρίτο γκολ των «πρασίνων» σημειώθηκε στο 60'. Ο Γαρύφαλλος έγινε αποδέκτης βαθιάς μπαλιάς μπήκε ολομόναχος στην περιοχή και αφού απέφυγε τον Πέππα πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-0. 


Το γκολ της τιμής για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων πέτυχε ο Ντολαπτσής στο 90’, ο οποίος επωφελήθηκε από τις κόντρες εντός της περιοχής του Μακεδονικού και με πλασέ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, ο Παλιάτσος στο 52’ για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και ο Τοπούζης στο 90’+2’ για τον Μακεδονικό. 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Ζαννάκης (78’ Ασίμογλου), Πολύζος (78’ Θεοδωρίδης), Σαραγιώτης, Βασιλείου (70’ Δοξάκης), Καράμπελας (66’ Ουζούνογλου), Μπρατσιάνι (66’ Λάλκοβιτς), Τοπούζης, Γαρύφαλλος, Τσουκάνης. 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιλένκοβιτς): Πέππας, Τσάνι, Νικολαΐδης, Παναγιωτίδης (46’ Μουζάκι), Κοντέων, Κωτούλας (57’ Μόλα), Λίτσιος (43’ Μπόμπορας), Νικολίτσας, Παλιάτσιος, Χατζάκος, Αναστασιάδης (66’ Ντολαπτσής).

Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου:

Ποσειδών Μηχανιώνας – Μ.Αλεξ.Τρικάλων 2-0

Κοζάνη – ΟΦ Αγίου Ματθαίου 3-0

Εδεσσαϊκός – Α.Σ. Γιαννιτσά 0-0

ΑΕ Λευκίμμης – Κτην.Αστ.Καληράχης 5-0

Θύελλα Σαρακηνών – ΑΕΠ Κοζάνης 1-1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.