Ανώτερη η Ντινάμο, πιο φρέσκια η Παρτιζάν

Θανάσης Κυλώνης04 Αυγούστου 2021

Η βασική δυάδα που δώσαμε στην χθεσινή απογευματινή εκπομπή του Metropolis 95,5 πέρασε (g/g & over το Γκενκ-Σαχτάρ και άσος με χάντικαπ και over η PSV), κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στη νέα σεζόν.

Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζονται σήμερα, με 3 αναμετρήσεις. Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει μόνο στο Ζάγκρεμπ, όπου η Ντινάμο υποδέχεται τη Λέγκια Βαρσοβίας. Στο 1.75+ όπου ανέβηκε ο άσος παίζεται, καθώς η μόνιμη πρωταθλήτρια Κροατίας έχει πολύ δυνατή έδρα, ποιοτικότερο ρόστερ και σαφώς μεγαλύτερη ευρωπαϊκή δυναμική από τους Πολωνούς. Κρατάω το 1 & over 1,5 στο 2.30, καλοπληρωμένο το g/g (2.15) για όποιον δεν θέλει να μπλέξει με σημείο.

Το Σπαρτάκ Μόσχας-Μπενφίκα και το Φερντσβάρος-Σλάβια Πράγας είναι τριπλές ουσιαστικά. Οι Ρώσοι έχουν παίξει ήδη 2 ματς στο νέο πρωτάθλημα, οι Πορτογάλοι μόνο φιλικά, οπότε το διπλό στο 2.30 δεν αξίζει. Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και για το 2.20 της Σλάβια Πράγας στη Βουδαπέστη. Οι πρωταθλητές Τσεχίας ξεκίνησαν με 2/2 το νέο πρωτάθλημα και η περσινή τους εξαιρετική πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (εκείνη η ήττα από την Αρσεναλ τον Απρίλη είναι και η μοναδική τους μέσα στο 2021), τούς έχει ανοίξει την όρεξη για ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Η Φερεντσβάρος, όμως, δεν είναι αμελητέα ποσότητα, έκανε κι αυτή το 4/4 στα προκριματικά μέχρι τώρα, και έχει το ειδικό βάρος για να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, όλα τα αυριανά παιχνίδια έχουν ξεκάθαρο φαβορί, το αποκλείω να κερδίσουν όλα. Προς αποφυγήν αναμφίβολα η Σέλτικ που παίζει στην Τσεχία με τη Γιάμπλονετς. Ο απρόσμενος αποκλεισμός από τη Μίντιλαντ και η νέα ήττα που γνώρισε στην πρεμιέρα της Σκωτίας το ΣΚ από την Χαρτς, αποδεικνύει την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενώ έχει και αρκετές απουσίες βασικών. Κοντά στο 4.00 ο άσος των Τσέχων, σηκώνει και κάλυψη στο Χ, καλό και το 1.80 στο g/g.

Στο Κόνφερενς Λιγκ αύριο, καλό g/g και over το Λουκέρνη-Φέγενορντ, συνδυαστικά πληρώνει πάνω από 2.00. Ασταθέστατοι αμυντικά οι Ολλανδοί, δέχθηκαν 2 γκολ ακόμα κι από τους Κοσοβάρους της άσημης Ντρίτα, οι Ελβετοί στις δυο πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος έφεραν πολύ γεμάτα σκορ (2-2 με τη Σεν Γκάλεν και 3-4 με τη Γιουνγκ Μπόις).

Διπλό αουτσάιντερ κοντά στο 3.00 που αξίζει το ρίσκο, η Παρτιζάν στη Ρωσία. Εχει πετύχει μόνο νίκες μέχρι στιγμής σε Ευρώπη και Σερβία με γκολ 13-0 και θα είναι σίγουρα πιο φρέσκια από την Σότσι, που έπαιζε Δευτέρα βράδυ στην Αχμάτ Γκρόζνι, 3ο σερί εκτός έδρας ματς (και μακρινό ταξίδι) μέσα σε μια εβδομάδα.

Αυτά προς στιγμήν, περισσότερα το απόγευμα (18.00-20.00) στο ραδιόφωνο. Καλή τύχη…

ΤΕΤΑΡΤΗ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ 1 & Over 1,5

ΠΕΜΠΤΗ
ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΣΕΛΤΙΚ G/G
ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ G/G & Over
ΣΟΤΣΙ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.