Άνοστο... 0-0 στον Κάμπο μεταξύ ΑΕΛ και ΠΑΣ

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2021

Η 15η... στροφή της SuperLeague 1 βρήκε την ΑΕΛ να υποδέχεται στον Κάμπο τον ΠΑΣ Γιάννενα, μετά το θετικό αποτέλεσμα το οποίο απέσπασε την Κυριακή με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες δεν έθελξαν με την εικόνα τους εντός αγωνιστικού χώρου σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν μοιρασμένο χωρίς κάποια ομάδα να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν στο Αλκαζάρ θέλοντας να ξεκινήσουν καλά την αναμέτρηση, είχαν τις τελικές αλλά όχι το γκολ, με την ομάδα των Ιωαννίνων να μην καταφέρνει κάτι παρά την κατοχή της μπάλας την οποία είχε. 

Όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση βρέθηκαν στο ίδιο έργο θεατές σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη, οι κλειστές άμυνες και ο αργός ρυθμός, με τους παίκτες της ΑΕΛ και του ΠΑΣ να μοιράζονται από έναν βαθμό αυτόν την ισοπαλίας που τους κατατάσσει στην 13η (ΑΕΛ - 8 βαθμοί) και 10η θέση (ΠΑΣ - 14 βαθμοί) αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης (Τρούγιτς 63'), Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (Γλυνός 69΄), Ζίζιτς, Πινακάς, Μπέρτος (Νούνιτς 78΄), Νικολιάς

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσμπε, Κάργας, Πίρσμαν, Σιόντης, Ντομίνγκεζ, Καρτάλης (Λιάσσος 88'), Ελευθεριάδης (Λώλης 77'), Παμλίδης (Νάουμες), Κρίζμαν (Παντελάκης 92').

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.