Άνοιξε τα χαρτιά του ο Πάμπλο

Αρις Νικολάκης01 Ιουνίου 2021

Κατ' αρχήν είναι σαφέστερη - ακόμη κι από την ανατολή του ηλίου - η ψυχολογία του Πάμπλο Γκαρσία. Εδώ χίλια κομμάτια έγινε η ψυχή του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος πήρε την απόφαση, για να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Έγινε συντρίμμια κι η ψυχή των φίλων του "δικέφαλου", για τον οποίο ο "Τσε" είναι... Ένας από αυτούς! Δε θα γίνει η ψυχή του χάλια μαύρα; Αλίμονο...

Ως εκ τούτου ανοίγοντας τα χαρτιά του στην πατρίδα του εξέφρασε την εύλογη πικρία του. Κι αυτή... Πίκρανε τους φίλους του "δικέφαλου"! Πόσο θα ήθελαν, εδώ να μείνει. Να συνεχίσει, να αποτελεί παρακαταθήκη για τον ΠΑΟΚ. Να τούς εμπνέει με το πάθος του. Να τους "φτιάχνει" με τον οίστρο του. Να τούς εκφράζει με την πίστη του στον ΠΑΟΚ.

Η ζωή όμως, δεν έρχεται όπως ο καθείς θέλει. Έρχεται όπως αυτή θέλει. Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη άλλαξε τη ζωή του Πάμπλο Γκαρσία. Φυσικά και τη σέβεται ο "Τσε". Τιμώντας έτσι και τον Ιβάν Σαββίδη αλλά ουσιαστικά, τιμώντας τον ΠΑΟΚ. Είπαμε: Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα κι όλους. Με απόλυτη πίστη στη συγκεκριμένη ευαγγελική (για τον κόσμο του ΠΑΟΚ) ρήση.

Δεν απάντησε μεν, επίσημα ο Πάμπλο Γκαρσία. Φανέρωσε δε, τις προθέσεις του. Απόλυτα φυσιολογικές. Εύλογες. Ανθρώπινες. Κρατούμε μάλιστα, την αλήθεια του για ανάγκη περισυλλογής με την οικογένεια του. Οφείλεται από όλους σεβασμό σε αυτές τις προθέσεις. Προθέσεις; Ναι, επειδή μέχρι να ανακοινώσει αποφάσεις... Τα πάντα ρει!

Εξάλλου οι αποφάσεις ζωής - επειδή περί τέτοιας πρόκειται - λαμβάνονται με κρύο μυαλό και ψυχή. Θέλουν και τον χρόνο τους. Αν και δεν πιστεύουμε πως ο Πάμπλο Γκαρσία κι η οικογένεια του θα κόψουν εύκολα κάθε τι που τους ενώνει με τον ΠΑΟΚ. Και δε θα ρίξουν και ...μαύρη πέτρα πίσω τους εάν κι εφ' όσον ανακοινώσουν απόφαση αποχώρησης τους.

Ακόμη όμως, κι έτσι... Σε μία σύγκρουση μυαλού και ψυχή λένε κάποιοι, ορθότητας και μη λέμε άλλοι... Ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει πως το δέσιμο τω μελών της οικογενείας του είναι μοναδικά σφικτό. Δένονται - βλέπετε - μυαλά και ψυχές . Και σε τέτοια δεσίματα δεν χωρούν διασπάσεις.

Οι θέσεις του Ιβάν Σαββίδη, του Πάμπλο Γκαρσία και των φίλων του "δικέφαλου" με τις θέσεις συνάμα παικτών ανάδειξαν το μέταλλο της οικογένειας τους. Κι αυτό είναι που θωρακίζει τη ενότητα. Κι αφήνει στο διάβα της όσους επιχειρούν, να την διασπάσουν... Να τρώνε την σκόνη της!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.