Άνοιξε λογαριασμό ο Μάρτινς, καταιγιστικός ο Ηρακλής

Δημήτρης Καλαϊτζής24 Απριλίου 2021

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ροτζέριο Μάρτινς, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ (τα πρώτα του με τα κυανόλευκα) ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης διέλυσε με 5-0 την Αναγέννηση Θαλασσιάς στο γήπεδο των Αμπελοκήπων στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. 

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη και πέμπτη συνολικά στο Πρωτάθλημα για την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου που πλέον στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (28/4, 16.30).

Στα του αγώνα, οι «κυανόλευκοι» έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 20΄. Ο Τσίτας έπιασε την κεφαλιά και ο Αθανασίου απέκρουσε σε κόρνερ. Πέντε λεπτά μετά, ο Ροτζέριο Μάρτινς μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Πουρτουλίδη δεν πρόλαβε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε, σπαταλώντας την ευκαιρία. 

Στη συνέχεια, ο Τσίτας από πλάγια θέση έκανε τη λόμπα, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αθανασίου. Και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Φυτανίδης τραυματίστηκε (κάταγμα στη μύτη), με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Αργυρίου.

Φουριόζος μπήκε στην επανάληψη ο Ηρακλής και σε διάστημα δέκα λεπτών καθάρισε το παιχνίδι. Αρχικά, ο Μάρτινς έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του στο 50΄, για να έρθει πέντε λεπτά μετά ο Ιορδανίδης να δώσει αέρα δυο τερμάτων. Ο Μάρτινς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση έκανε το 3-0 στο 60΄.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και ο Τσίτας έγραψε το 4-0 στο 63΄ και επτά λεπτά μετά ήταν σειρά του Μετάι να χριστεί σκόρερ και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 5-0. 

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να είχε πετύχει και έκτο τέρμα, αλλά το σουτ του Μετάι κατέληξε στο δοκάρι. 

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπαξεβάνος): Μέλκας, Παναγιωτίδης, Μετάι, Μαγκούτης, Μάρτινς (65’ Πιπερτζής), Τσίτας (65’ Μεληκιώτης), Ιορδανίδης, Πουρτουλίδης (74’ Μακρής), Παπαϊωάννου, Χατζής (46’ Μάντικας), Φυτανίδης (36’ λ.τρ. Αργυρίου).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Κουτρουλός): Αθανασίου, Τεφήκογλου, Καλαϊτζής, Παπαστεφάνου, Γκριγκοριάν, Μπίλιας (63’ Γκίκα), Εφεντόπουλος (63’ Δελητζόγλου), Σταύρου, Εφέντη (77’ Κούπας), Καζάκης (77’ Σεμπιτράκου), Κωφίδης (85’ Κοτσακελίνης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.