Ανοιξε η υπόθεση στο CAS: Οι δικαστές μελετούν τα υπομνήματα

Κώστας Πετρωτός02 Ιουλίου 2020

Εχει ανοίξει η υπόθεση της «πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης» στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης που την Δευτέρα (6/7) θα κορυφωθεί με την εκδίκαση ενώπιον της τριμελούς επιτροπής που έχει οριστεί. Οι τρεις δικαστές που αποτελούν την Επιτροπή έχουν ήδη στα χέρια τους και τα μελετούν τα υπομνήματα όλων των εμπλεκομένων πλευρών (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ξάνθη, ΕΠΟ).

Σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ, το νομικό τμήμα βρίσκεται... επί ποδός πολέμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «metrosport.gr», ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του Δικεφάλου, Αχιλλέας Μαυρομάτης θα βρίσκεται την Παρασκευή (3/7) στην Ελβετία προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον δικηγόρο, Χόρχε Ιμπαρόλα (φωτό), ειδικευμένο σε υποθέσεις του CAS, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην εκδίκαση.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να γίνει και τηλεδιάσκεψη με την συμμετοχή όλων των νομικών που συνεργάστηκαν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στην σύνταξη των υπομνημάτων (Μπαλτάκος, Μπίρδας κ.α.), έτσι ώστε να επανεξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης πάνω στις οποίες θα στηριχθεί και η αγόρευση του Χόρχε Ιμπαρόλα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.