Ανοικτό να πάνε πίσω μια εβδομάδα τα πλέι οφ!

Γιώργος Ζαΐρης02 Μαρτίου 2020

Η Super League δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία της κλήρωσης των δέκα αγωνιστικών των πλέι οφ που σύμφωνα με το καλεντάρι της, πρέπει να αρχίσουν το προσεχές σαββατοκύριακο! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος προσανατολίζεται να ορίσει την προσεχή Πέμπτη ή Παρασκευή την κλήρωση (που θα γίνει ηλεκτρονικά). 

Το παράδοξο όμως είναι πως σύμφωνα με το καλεντάρι η 1η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 7-8 Μαρτίου. Και είναι προφανές πως υπάρχει η σκέψη να μετατεθεί κατά μια εβδομάδα η έναρξη τόσο των πλέι οφ όσο και των πλέι άουτ. 

Γιατί υπάρχει αυτή η σκέψη της μετάθεσης; Γιατί πολύ απλά υπάρχουν ανοικτά δικαστικά μέτωπα που αφορούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα οι αποφάσεις του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. 

Σε κάθε περίπτωση αν η κλήρωση γίνει Πέμπτη ή Παρασκευή θα υπάρξουν αστερίσκοι δίπλα από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης εφόσον δεν έχει ανακοινωθεί η απόφαση από την πρωτοδίκη. Ολα όμως δείχνουν ότι δύσκολα να έχουμε Πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.